Magazin > VIP
2845 ogledov

William poskrbel, da je Meghan na poroki ostala brez tega

princ harry, meghan markle Profimedia
Williamova poteza je poslabšala odnose s Harryjem.

Britanski prestolonaslednik William in njegov mlajši brat sta že več let v slabih odnosih. Javnost je vseskozi verjela, da je vez med njima po Dianini smrti trdna kot skala, a Harry je pred časom povedal, da si nikoli nista bila zelo blizu, dno pa je njun odnos dosegel, ko je Williamu povedal, da bo Meghan Markle odpeljal pred oltar. Will je bil prepričan, da je za poroko prezgodaj in je svoje pomisleke delil z družino, kar je Harryja užalilo. V različnih intervjujih in v svoji knjigi si je Harry zato dal duška in razkril marsikatero neprijetno zgodbo z Williamom v glavni vlogi. Harry med drugim trdi, da ga je William med prepirom fizično napadel.  

Nova razkritja o bratskem sporu razkriva biografija z naslovom "Catherine, The Princess Of Wales", ki bo izšla 6. avgusta. Avtor Robert Jobson pravi, da je William bratu in svakinji ponagajal, ko je kraljico prosil, naj Meghan na njen poročni dan ne dovoli nositi nakita njegove pokojne mame. Grdo, če pomislimo, da Harry ni delal scene, ko so nakit dali Kate

Kraljica je vnuku očitno izpolnila željo, saj Meghan na poroko ni nosila nakita, ki sta ga fanta podedovala po mami, si je pa zvečer nadela prav poseben prstan z akvamarinom iz Dianine kolekcije.

Kot je znano, so se napetosti v družini le še stopnjevali, zato se je par leta 2020 odločil, da se umakne od kraljevih dolžnosti in zaživi čez lužo. Kaplja čez rob, ki je pospešila njuno odločitev, pa naj bi bila fotografija, na kateri je kraljica v družbi sina Charlesa, vnuka Williama in pravnuka Georgea. To trdi pisatelj Andrew Morton.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.