Magazin > VIP
39 ogledov

Williamsova vdova toži igralčeve otroke

Robin Williams z družino Profimedias
Šest mesecev po smrti hollywoodskega zvezdnika Robina Williamsa se je začel boj za njegovo dediščino. Kot kaže, bo umazano …

Williamsova vdova Susan Schneider namreč toži igralčeve otroke iz prejšnjih zakonov, 31-letnega Zaka, 25-letno Zeldo in 23-letnega Codyja, ker naj bi iz hiše brez njene vednosti odtujili nekaj predmetov. 

Schneiderjeva sodišče tudi prosi, naj ji dodelijo nekaj kosov nakita, ki ga je njen mož sicer zapustil otrokom. "Susan po Robinovi smrti otrok ni spustila v hišo, čeprav je Robin oskarja, ki ga je dobil za vlogo v filmu Dobri Will Hunting, nekaj gledaliških mask in figurice zapustil otrokom,“ je povedal vir in dodal, da se Susan s tem ne strinja. "Otroci so ji razložili, da lahko obdrži vse, kar sta v zakonu kupila, a želela si je še več. Tudi besedo "nakit“ razume drugače. Robin je nakit zapustil otrokom, Susan pa pravi, da v to kategorijo Robinova zbirka ur ne spada.“

V oporoki sicer piše, da hišo, v kateri si je Williams 11. avgusta vzel življenje, dobi žena, otroci pa njegovo premoženje v vrednosti 40 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.