Magazin > VIP
94 ogledov

Z Žurnalom žurali tudi slavni

(Foto: Nejc Hötzl)
1/2
Žurnal24 main
Žurnal je letos upihnil že sedmo svečko, ki smo jo proslavili z veliko rojstnodnevno zabavo. Te se je letos udeležilo rekordno število gostov, med njimi tudi številni obrazi iz sveta politike, glasbe in filma.

Najbolj obiskan časopisni portal in najbolj bran časnik v Sloveniji letos praznujeta sedem let. In ker Žurnal iz leta v leto raste, s tem raste tudi Žurnalova zabava. Ta je bila letos najbolj obiskana, saj se je gostov na zabavi kar trlo.

 

Utrinke z Žurnalove zabave si oglejte v zavihku Video.

Med politiki smo med drugim opazili Patricka Vlačiča, Francija Keka in Petra Bossmana, med glasbeniki pa Regino, Aleša Uranjeka ter skupino Leeloojamais, ki je po uradnem delu s skupino Half Naked skrbela za občinstvo.

Igralski svet pa je sinoči zastopal Lado Bizovičar, ki je poskrbel za valove smeha. V uradnem delu je namreč z odgovornim urednikom tiskanih izdaj Goranom Novkovićem, direktorjema Simono Zavratnik in Tomažem Bergočom ter prokuristom Georgom Doppelhoferjem na zabaven način predstavil Žurnalove dosežke.

Med drugim nam je predstavil najnovejši projekt, ki se imenuje Žurnal Pictures. Če gre verjeti Ladovim besedam bo ta zajemal visokoproračunske filme, kar se mu zdi odličen projekt. Več o tem pa si oglejte v videoprispevku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.