Magazin > VIP
46 ogledov

Za ločitev kriv Chris Martin

Gwyneth Paltrow Chris Martin Apple Moses FameFlynet
Frontman skupine Coldplay je v intervjuju priznal, da je on kriv, da sta se z ženo odločila raziti.

V pogovoru za BBC Radio 1 je pevec Chris Martin odkrito spregovoril o ločitvi od svoje žene  Gwyneth Paltrow. Njegove osebne težave so razlog, da sta se odločila za razhod, je povedal.

"Nikogar ne bom krivil razen sebe," je povedal in dodal, da ne moreš uživati z osebo, če se ji ne odpreš. "Kot sem povedal, če se ne odpreš, ne moreš ceniti nečesa čudovitega v notranjosti. Lahko si z nekom, ki je čudovit, a zaradi lastnih težav tega ne moreš proslaviti na pravi način. Kar se je zame spremenilo, je to, da se skozi življenje ne želim več prebijati v strahu, v strahu pred ljubeznijo, zavrnitvijo ali neuspehom," je povedal.
 
"Pred dvema letoma sem postal prava razvalina, ker ne znam uživati v stvareh, v katerih sem dober, in v stvareh, ki me obkrožajo, ker me težijo. Nikogar ne bom krivil. Do določene točke v življenju sem bil popolnoma ranljiv in povzročil nekaj težav. Če ljubezni resnično ne pustiš blizu, je ne moreš vračati."

Razmišljal je še naprej: "Mislim, da mora biti vsak v svojem življenju na določen način zlomljen. Vsak gre skozi določene preizkušnje, pa če so to ljubezen, otroci ali bolezen."

Pevec in igralka, ki imata dva otroka, sta bila poročena deset let. Razšla sta se sporazumno, poudarila pa, da bosta kljub vsemu ostala družina in se še naprej imela rada.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.