Magazin > VIP
42 ogledov

Za smrt ni krivo predoziranje

Točen vzrok smrti Monjacka še ni znan. Neuradni viri trdijo, da je umrl zaradi s Žurnal24 main
Nekdanji medijski predstavnik igralke Brittany Murphy in njenega moža je povedal, da smrt Simona Monjacka ni bila posledica prevelikega odmerka.

Roger Neal, ki je predstavljal igralko Brittany Murphy, ki je umrla lani decembra, ter njenega moža Simona Monjacka, je povedal, da se je slednji večer pred smrtjo počutil dobro. Veselil se je slavnostne prireditve naslednji dan, ki bi bila v čast njegovi pokojni soprogi.

"Imel je njene fotografije, ki jih še nihče ni videl, nameraval pa je prirediti razstavo, nekaj fotografij pa prodati v dobrodelne namene," je povedal njegov predstavnik. "Mislim, da je bil cel proces priprave razstave in svečane prireditve velik del njegovega okrevanja po smrti soproge," je še povedal.

"Nobeno poročilo, policijsko ali zdravniško, ali katerokoli drugo ne namiguje na predoziranje ali kaj podobnega. Vzrok za smrt ni bil prevelik odmerek, v to verjamemo. Bil je poln življenja, imel pa je veliko dela," je še pojasnil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.