Magazin > VIP
151 ogledov

Za Vesno zbrali več kot 5000 evrov

Vesna POP-TV-2
Vesna Krajnc Franc se je svojim oboževalcem oglasila preko Facebooka.

Oboževalci kandidatke resničnostnega šova Kmetija Vesne Krajnc so zanjo zbrali 5443 evrov. Ta podatek so objavili na Facebook strani Skupaj za Vesno. "Želimo si, da ti naša darila ljubezni, ob odpiranju prinesejo nasmešek na obraz, občutek samozavesti v razum, dotik ljubezni v srce, in še in še........, te lepo pozdravljamo in se ti zahvaljujemo za vse dobro, kar si nehote storila za nas. HVALA!!! Skupina SKUPAJ ZA VESNO in vsi tisti, ki niso v skupini pa so vseeno podarili svoje darilo. Z velikim veseljem Vam sporočamo, da smo predali zares veeeeeliko darilo, ki je sestavljeno iz več kot 1000 lepih misli in Matejevega sporočila, da je do danes dne 24.12. 2011 prispelo 5443 eur ljubeznive podpore v denarnih darilih."

Vesna, ki naj bi bila med tednom še vedno v psihiatrični bolnišnici, se je na dobre želje in darilo že odzvala. "Pozdravljeni dragi prijatelji. Kaj naj vam napišem v odgovor za vse vaše lepe želje, razumevanje in podporo. Danes me je pričakalo res posebno darilo, vseh vas…Hvala vam. Vem, da ste čakali, da se oglasim, vem,..., vendar na poti, na katero sem se podala sedaj, na tej poti ni bližnjic in pot je še dolga…ampak iz te izkušnje bom vstala še močnejša… Vsem vam, ki ste mi preko pozitivnih misli pošiljali pozitivno energijo lahko rečem le hvala in tudi vaše denarno darilo, mi bo omogočilo, da dokončam to svojo pot, ki sem jo izbrala… Moja ideja je še vedno živa in močnejša kot kdajkoli…mogoče ta trenutek nisem tako močna, da bi premikala gore, vendar grem v tej smeri…moja želja po tem, da bi delala le dobro je še vedno tu in je neuničljiva… Vsem vam in vašim bližnjim želim v teh praznikih vse tisto dobro, kar ste mi ves ta čas pošiljali, vso to pozitivno energijo, ki vas je združila in ki nas, nas, ki smo drugačni, žene, da sledimo svojim sanjam. Iskrena vam hvala," je zapisala na Facebooku.

Spomnimo. Skupina je nastala po tem, ko so izpadli tekmovalci Kmetije odločili, da mora Vesna tik pred finalom zapustiti šov. Mnogim se je zdela odločitev nepoštena, saj so menili, da bi morala prva oditi Vlasta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.