Magazin > VIP
39 ogledov

Zadeta na snemanju za Playboy

Lindsay Lohan EPA
Po tem, ko se je Lindsay Lohan z očetom Playboya Hughom Hefnerjem dogovorila, da se bo za milijon dolarjev slekla za njegovo revijo, se je zdaj izvedelo, da Hef ni zadovoljen s fotografijami. Vzrok? Lilo je bila na snemanju zadeta.

Ameriški mediji pišejo, da niti Hef niti njegova ekipa na snemanju nista bila zadovoljna z Lindsayjinimi fotografijami. Za gole slike naj bi zvezdnica dobila kar milijon dolarjev, a to očitno ni dovolj dober razlog, da bi na snemanje prišla prisebna.

Po besedah vira revije Star je Lindsay na snemanje prišla zadeta, njeno vedenje pa je bilo zelo čudaško. To je potrdil tudi očividec, ki je dejal, da je bila Lindsay zagotovo "pod vplivom nečesa". "Prvi dan snemanja je bila videti zelo neurejena, bila je skuštrana in govorila je same neumnosti. Sploh ni sledila navodilom fotografa in ves čas se je vedla, kot da vsem dela uslugo, da je tam," so bile besede priče. Lindsayjino čudno vedenje je opazil še en očividec, ki je dodal, da se je vizažistka morala hudo potruditi, da je zvezdnico spravila v red, saj je bila njena koža "videti grozno".

Hef je zaradi neprimernih fotografij ukazal ponovno snemanje, ki naj bi se zgodilo še ta teden. Oče Playboya si jih namreč še vedno želi objaviti v januarski izdaji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.