Magazin > VIP
49 ogledov

Zakaj je Britney zapustila snemanje X Factorja

Britney Spears FameFlynet
Pop princeska in sodnica v X Factorju Britney Spears snemanja šova očitno le ni zapuščala iz muhavosti.

Potem ko je pop zvezdnica sredi snemanja večkrat zapustila svoj žirantski stolček v šovu X Factor, poleg tega pa se enkrat še obregnila ob kolega Simona Cowella, češ, kako je nesramen, je zdaj pojasnjen vzrok za njeno vedenje. Tridesetletna Britney Spears naj bi namreč imela motnjo pomanjkanja pozornosti s hiperaktivnostjo, ki pa je žal ne more blažiti z zdravili. "Britney so že v najstniških letih postavili diagnozo motnje pomanjkanja pozornosti s hiperaktivnostjo in je zaradi tega jemala zdravila, ki so ji takrat pomagala," je razkril neimenovani vir blizu pevki, ki je še povedal, da jih zdaj žal ne sme več zaradi drugih zdravil, ki jih jemlje. Zvezdnica se tako trudi lajšati motnjo na druge načine.

Cowell naj bi bil sicer seznanjen z njenimi težavami že pred začetkom sodelovanja z njo v šovu X Factor, zato ga njeni izpadi prav nič ne presenečajo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.