Magazin > VIP
27 ogledov

Zakaj je Clooney pustil dekle?

George Clooney, Stacy Keibler FameFlynet
Igralec George Clooney je razkril, zakaj je končal zvezo z dekletom Stacy Keibler.

Medtem ko je bilo do zdaj znano, da je bila Stacy Keibler tista, ki je zapustila večnega samca  Georgea Clooneyja, ker je hotela družino, on pa ne, pa ima igralec drugačno različico njunega razhoda.

Po nekaterih virih naj bi igralec imel dovolj njene obsedenosti s telovadbo in biti v kondiciji. "George ni tisti, ki ga ženske pustijo. Vsem dosedanjim ženskam je tik pred razhodom elegantno dal vedeti, da jih bo odslovil. /.../ Ona je vsako jutro zelo zgodaj vstajala in dve uri intenzivno telovadila," je povedal vir.

Prišlo je do te točke, da George z njo ni želel več preživeti noči, ker ga je zjutraj zbujala ob pol šestih, da bi telovadil z njo. V začetku zveze mu je še uspelo zdržati 45 minut treninga, a za tem je šel v savno. Ona pa se je komaj ogrela.

Druga težava v njuni zvezi pa je bilo prehranjevanje zunaj doma. George jo je želel peljati v restavracijo s petimi zvezdicami in jo presenetiti z okusnimi jedmi, vinom in sladico, a Stacy je raje jedla samo solato in pila vodo. Kar se tiče zdravja je bila preveč neusmiljena.

Igralec je še ugotovil, da so mu bližje ženske v štiridesetih letih. Stacy pa ima "le" 33 let.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.