Magazin > VIP
13290 ogledov

Zaradi čudnih komentarjev se je Špela Grošelj morala odzvati na govorice

Špela Grošelj Mediaspeed
To pravi naša priljubljena pevka.

Pred nekaj dnevi je odjeknila vest, da je Špelca Pavlin (nekoč Kleinlercher), ki je zaslovela s skupino Atomik Harmonik, noseča.
Del skupine je bila nekoč tudi Špela Grošelj, zato je prišlo do zmešnjave, saj mnogi niso prebrali vesti, ampak le naslove, v katerih pa ni bilo jasno napisano, katera Špela je noseča.

Grošljeva je zato začela dobivati čestitke, po nastopu pa tudi nasvete, da ji ne bi bilo treba tako divje skakati, in vprašanja, ali se počuti dobro in zakaj še vedno nosi petke. Sprva ni vedela, za kaj gre, nato pa je opazila poročanja o prijateljičini nosečnosti. "Dragi moji, to nisem jaz. Ne, to je ta druga Špela. Ona je noseča, ne jaz. Hvala za čestitke, ampak te čestitke so namenjeni njej. Res je, da rada jem, in res je, da se komu zdi, da jem za dva, ampak ne, nisva še tam, ne delava na otroku,“ je sporočila pevka.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

 

Komentarjev 5
  • sam50 07:55 26.julij 2019.

    Če bi sklepali po ješčosti,bi človek mislil,da ta,ki pravi,da je za dva,nosi trojčke ali četverčke.....

  • tanja87 14:55 25.julij 2019.

    Seveda, zdaj so pa krivi nepozorni bralci. Kakšen članek ste pa vi objavili o tej novici? Naslov je bil "Znana Slovenka po letih truda končno noseča!", pod naslovom pa slika, na kateri sta skupaj Špela Grošelj in Špelca (to je ...prikaži več bila tudi prikazna slika pri "reklami" za članek). Sploh niste nič krivi, a ne? Važno, da ljudje klikamo. 🙄

  • ECKING 13:44 25.julij 2019.

    to ste krivi pa dibili novinarji in vasi dibilno senzaciolisticni naslovi ...... no sej vsebina je pa za bruhat ..... Eno resno vprasanje ; A ste novinarji na zurnalu ponosni na svoje delo?? Ce ste nimate vsega postimanega po glavah