Magazin > VIP
20 ogledov

Zaradi slave ob dolgoletnega fanta

Le kaj bi bilo, če bi bila Leona in Lou poročena? (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Leona Lewis je okusila posledice, ki jih prinaša slava. Zaradi prenatrpanega urnika se je razšla z dolgoletnim fantom.

Potovanja, pomanjkanje prostega časa in pritisk ob pripravah na turnejo po Veliki Britaniji so razlogi, da sta Leona Lewis in njen dolgoletni fant odšla vsak svojo pot.

Lou Al-Chamaa naj bi se naveličal Leoninih neprestanih potovanj po svetu, poleg tega pa je redkokdaj prišel na njen koncert, kar je zvezdnico prizadelo.

Predstavnik 25-letne pevke govoric ni želel komentirati, a je bližnji prijatelj potrdil, da je njuna ljubezen zbledela. "Očitno dolgoletno razmerje stvari zaplete še bolj in jih zelo oteži. Zato sta se odločila, da se tu njuna skupna pot konča," je povedal in dodal, da je bilo za oba to težko obdobje. Leona namreč veliko časa preživi v Združenih državah, medtem ko je Lou v Londonu.

Kot je še povedal vir, je Leona povsem uničena, saj je v enem izmed intervjujev nekoč razkrila, da je Lou pravi zanjo. "Nekega dne se bova poročila, v to sem prepričana. A do tja je še dolga pot. Sva še zelo mlada," je dejala lani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.