Magazin > VIP
24663 ogledov

Zaradi te vloge moški nanjo čakali v vrsti, igralka spala z več kot dvestotimi

Jennifer Coolidge Profimedia
Vroče priznanje ...

Igralki Jennifer Coolidge so v devetdesetih zaupali eno najbolj seksi vlog tistega časa - Stiflerjeve mame v komediji Ameriška pita. Za njo so v filmu gledali mladi in starejši moški in tako je bilo tudi v resničnem življenju.

Za revijo Variety je spregovorila o času, ko bi lahko rekli, da je bila "prva milf sveta". Vloga ji je prinesla slavo in tudi veliko akcije, pravi Jennifer. "Ameriška pita mi je prinesla veliko vroče akcije. Veliko je bilo koristi. Če ne bi bilo filma, s kar dvestotimi osebami ne bi seksala ..." je bila iskrena zvezda številnih znanih komedij, med drugim smo jo videli tudi v hitu Blondinka s Harvarda.

Danes 60-letna igralka je vedno igrala zelo posebne ženske, zaradi česar je imela pri iskanju dela težave. "Veliko režiserjev noče videti, česa si zmožen. Imajo svojo idejo o tem, kar moraš narediti, tvoje pa niti videti nočejo. Ljudje imajo o tebi določeno predstavo, ki je ne moreš spremeniti."

Kljub temu je s svojim življenjem in kariero več kot zadovoljna.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.