Magazin > VIP
7107 ogledov

Zaradi videza so jo zasmehovali, poglejte jo danes!

Adriana Lima
1/4
Profimedia
Lepotica je znova presenetila.

43-letna manekenka Adriana Lima se je pred dnevi z družino udeležila premiere filma The Ticket v Los Angelesu. Za to priložnost je imela spete lase, naraven makeup in bel suknjič, ki ga je kombinirala s satenasto obleko bele barve. 

Mnogi so opazili, da na njenem obrazu ni več nikakršne sledu o napihnjenosti, ki je novembra, ko se je manekenka pojavila na premieri filma The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes, popolnoma razburila javnost. Takrat so jo namreč napadli, da si ni več podobna in da je svoj obraz skazila z različnimi lepotnimi popravki.

Brazilka se je na govorice odzvala tako, da je objavila fotografijo svojega obraza brez ličil in zraven pripisala: “To je obraz utrujene mame dveh najstniških hčera, živahnega fantka in enoletnega dečka, ki se uči hoditi, ter treh kužkov. Hvala za vašo skrb.” Adriana se je namreč po porodu sina avgusta 2022 soočala z odvečnimi kilogrami. Takrat je povedala: "Vsak dan znova se opomnim, da sem, kakršna sem-zgolj človek. Gre za prehodno obdobje, pravkar sem rodila, ustvarila sem novo življenje, vsako telo pa se drugače odzove na porod.”

Manekenka, ki je trenutno bolj ambasadorka za različne znamke, ima s srbskim košarkarjem Markom Jarićem dva otroka, tretjega pa ima s filmskim producentom Andreujem Lemmersonom, s katerim je v zvezi še danes.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 11:30 08.september 2024.

    Gledam, gledam a nič posebnega ne vidim na njej..