Magazin > VIP
4951 ogledov

Zastal vam bo dih: Planetova žena pokazala zavidljive mišice!

jerneja ropas, poroka na prvi pogled Planet TV
“Hrana je ključ,” je zapisala.

Jernejo Ropas smo lahko spoznali v Planetovem šovu Poroka na prvi pogled, v katerem se ji sprva ni izšlo s Kristjanom, a je potem srečo našla z Markom. Kljub temu da jo je obstoj zveze skrbel zaradi Markove odrezavosti in napornih urnikov, mu je sporočila, da želi zvezo nadaljevati. “Ogromno mi pomeni, da si mi pokazal, kako se počuti ženska, ko je spoštovana in v varnem objemu. To lahko doseže le moški pravih vrednot,” mu je prebrala iz pisma, ki so ga udeleženci morali napisati na koncu šova.

Jerneja, ki je svojo zavidanja vredno postavo pokazala že v šovu, je z nedavno fotografijo na Instagramu pokazala, da tudi po šovu pridno telovadi. Tako pridno, da se ji vidijo izklesane trebušne mišice. “Hrana je ključ. Nedeljska vadba doma, tudi če v maju nisem bila najbolj aktivna, sem pazila na prehrano. Izgubila sem malo kondicije, a se kilogrami niso povišali,” je ponosno zapisala Jerneja, ki za svojo postavo skrbi z uravnoteženo prehrano, brez velikih odrekanj, prav tako pa tudi teče, hodi v fitnes, na vodene vadbe in na pohode. 

 

Jerneja Ropas | Avtor: instagram instagram

Planetova zvezda se je v preteklosti borila z odvečnimi kilogrami, priznala je tudi, da nikoli ni bila navdušena nad zajtrkom in nad beljakovinskimi napitki. “In ker sem skozi let ogromno delala tudi na osebni rasti, se mi je v glavi ponavljal stavek, da če želim drugačen cilj, mora biti moja pot drugačna, zato sem začela jesti zajtrk in dala prednost beljakovinskim napitkom. Super je, ker sem izgubila odvečne maščobe, najbolj super pa je, ker čutim, da mi je telo hvaležno. Ni več napihnjenosti, glavobolov, opazila sem izboljšanje kože, nimam več prebavnih motenj, menstruacije so redne in neboleče in energije imam za izvoz. Nikogar ne želim prisiliti v uporabo teh izdelkov, ampak dajte jim priložnost, saj se je meni spremenilo telo in s tem življenje. Če tega ne bi delila z vami, bi bilo sebično in nepravično, saj vsem vam želim, da se v svojem telesu počutite, kot se končno počutim jaz. Če želiš, da ti pomagam pri spremembi, pa piši v zasebno sporočilo /…/,” je v preteklosti zapisala na Facebooku.

Čeprav je v šovu kazalo, da bo Jerneja v prihodnosti srečno zasedena, se je pred kratkim izkazalo, da to ni res. "Nič posebnega se ni zgodilo. Sva prijatelja. Po šovu sva ugotovila, da nekatere stvari ne bodo šle skupaj in sva šla narazen," je povedal Marko, Jerneja pa je dodala: "Poskusila sva tudi zunaj eksperimenta, ampak se je najina rdeča nit zaključila z eksperimentom. Ugotovila sem, da sva si bolj različna, kot sem mislila, da sva si. Ni mi žal. Od njega sem dobila nežne plati, ki sem jih prebudila v sebi." Jerneja je sicer še pred snidenjem z bivšim dejala, da je v šovu dobila, po kar je prišla.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Toma 13:31 12.junij 2024.

    Planetova žena?! Luna?

  • Pierre 11:49 12.junij 2024.

    Še ena znana pacientka.

  • Avatar Garancija
    Garancija 11:27 12.junij 2024.

    😂😂😂,planetova žena