Magazin > VIP
8865 ogledov

Zato je Charles Williamu svetoval, naj se razide s Kate

kate william FameFlynet
Verjeli ali ne, princ Charles, ki se zdaj s svojo snaho Kate razume več kot odlično, je nekoč na sina pritiskal, naj se z njo razide.

Zakon vojvode Williama in njegove Kate velja za srečnega in zelo harmoničnega. Če odmislimo zadnje govorice, da naj bi William Kate med nosečnostjo prevaral …

Par se je spoznal leta 2001 med šolanjem na sloviti škotski univerzi St. Andrews, kjer sta oba študirala umetnostno zgodovino. Po štirih letih je Kate od svojega princa pričakovala zaroko, a se je Will temu koraku spretno izogibal. Iz Kate so se začeli norce delati celo britanski mediji, ki so ji nadeli vzdevek “čakajoča Kate”.  Kate je zaradi tega zelo trpela, kar je opazil tudi Williamov oče, prestolonaslednik Charles. Ker se mu je smilila, je sinu menda svetoval, naj se z njo razide.  

Na koncu sta se res razšla, a ljubezen med njima kljub razdalji ni usahnila. Čez čas sta zvezi dala še eno priložnost in William se je v drugo le opogumil in jo zaprosil za roko. Ostalo je zgodovina ...
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.