Magazin > VIP
6180 ogledov

Zato na posestvu Bineta Volčiča niso zaželeni otroci

Bine Volčič youtube
Bine je na svojem posestvu uvedel to pravilo.

Chef Bine Volčič se je z ženo Katarino med korono odločil povsem spremeniti življenjski slog, odpovedal se je bistroju v prestolnici in bleščeči televizijski vlogi v šovu MasterChef ter se preselil na Goričko, kjer sta dve leti in pol gradila rajsko posestvo Monstera. Od petka popoldan do nedelje zjutraj imajo gostje priložnost, da se, obkroženi z naravo in ptički, popolnoma odklopijo od vsakdanjih obveznostih in pridejo v stik s sabo. 

Saj ni treba, da se zbudiš ob 5. zjutraj, greš tečt na Šmarno goro v športni majici, hitiš v službo, v šolo po otroke, jih voziš po dejavnostih … Včasih se je treba umiriti, zato je ta oddih namenjen prizemljitvi, da prideš v stik s sabo,” je povedal Bine v podkastu Underdog, ki ga vodi Jure Laharnar.

Bine, ki je ženo Katarino spoznal v Parizu, kjer se je šolal v prestižni kuharski šoli Le Cordon Bleu, je poudaril pomembnost časa v dvoje. “Odnos je kot iPhone, ves čas ga je treba nadgrajevati. Če midva nisva v redu, potem tudi odnos do otrok ne bo v redu,” je povedal in dodal: “Pri nas nimamo prostora za otroke, čeprav jih imamo zelo radi. Ravno to je namen, nekaj mora biti za odrasle, zakaj moramo otroke ves čas vključevati v naše življenje. Ne more se vse vrteti okrog otrok.”

Bine je oče 14-letnega Vaneta in 12-letne Tajde, ki je po očetu podedovala strast do kuhanja. Tajda kuha predvsem med tednom, saj se Bine po intenzivnem vikendu, ko se res posveti kuhanju, od pripravljanja hrane rahlo odmakne.

Celoten pogovor lahko poslušate spodaj.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • manja53 07:43 01.september 2024.

    Njegov izgled mi je pa nekam čuden...

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:10 01.september 2024.

    Zaželeni so samo bogatuni z debelo denarnico,ki pa pridejo na redke petke,to je pa za biznis premalo