Magazin > VIP
31097 ogledov

Zato se Charlene že štiri mesece ne more vrniti v Monako!

kneginja Charlene Profimedia
Govorice o zakonski krizi očitno ne držijo.

Charlene, žena monaškega kneza Alberta, je pred štirimi meseci odpotovala v Južno Afriko, kjer se je zavzela za ogrožene živalske vrste. Tam je nameravala ostati le nekaj dni, a ji je grdo zagodlo zdravje. 

Ker princese že toliko tednov ni bilo v domovino, so se pojavile govorice, da je njen zakon v krizi. Charlene je sedaj razložila, kaj se je zgodilo. Po operaciji, med katero so ji vstavili zobni implantat, je staknila okužbo ušesne votline, zaradi katere ne more izenačiti pritiska v ušesih. To je ugotovila, ko je bila že v Afriki. Zdravnik ji je zaradi teh težav prepovedal letenje. 

Njeno stanje se izboljšuje zelo počasi. Kot kaže, bo morala Charlene v Afriki ostati do konca oktobra, kar je zanjo prava nočna mora, saj tako dolgo še nikoli ni bila ločena od svojih otrok. Zelo je žalostna, da z njimi ne more preživeti poletja, je še povedala. Albert jo je z otrokoma sicer obiskal pred nekaj tedni, kmalu pa naj bi dvojčka še enkrat odpeljal k mamici. 


 

Komentarjev 2
  • Toma 09:11 02.avgust 2021.

    Za ladjo je prefina? Naj najame luksuzno križarko, koji problem?

  • rd2dmk2 08:59 02.avgust 2021.

    kakšen problem. pa naj najame zasebnika in letita tijknad tlemi. včasih rečejo izgovor je dober, če ga pes na repu prinese.