Magazin > VIP
657 ogledov

Zato se Planetov voditelj boji letošnjega dopusta

Igor Krmelj Instagram
Dopust je ponavadi nekaj lepega …

Mnogi vsako leto znova nestrpno čakajo poletje, saj jim oddih pomeni priložnost, da se spočijejo in naberejo moči za nove izzive. Med njimi pa ni Planetovega voditelja Igorja Krmelja, ki pravi, da ga je letošnjega dopusta strah.

Letošnjega dopusta me je kar malo strah, saj gremo po dolgem času v apartma. Sedaj smo vrsto let hodili v kamp in človek se kar malo razvadi te svobode, ki jo dopušča bivanje v kampu,” je iskreno povedal voditelj oddaje Jutro na Planet TV.

Oče sina Ažbeta in hčerke Alje je najlepši dopust preživel na otoku Madeira. “Že sama kulisa je fantastična, ko pa dodaš še sprehode po levadah (to so kanali, ki vodo s hribov vodijo do zbiralnikov v nižini) in pa morsko hrano, ki jo naravnost obožujem, je dopust popoln,” se je oddiha spominjal Igor.

Igorja smo bili sicer vrsto let navajeni kot voditelja informativnega programa in ob premestitvi na vodenje oddaje Jutro je povedal: "Veselim se novih izzivov, novih sodelavcev – kar pa ne pomeni, da starih ne bom pogrešal. Razlika med oddajama je velika. Med drugim Jutro na Planetu traja dve uri, v katerih se zvrsti veliko gostov in na vsakega moraš biti maksimalno pripravljen.”

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.