Magazin > VIP
61575 ogledov

Zato so med snemanjem spota za našo pevko vsi jokali

nastja gabor
1/3
Nastja Gabor vstopa v leto 2024 z energično pesmijo 'Letim', zgodbo o noro zaljubljenem paru, katerega ljubezen ne pozna meja. Video zanjo so posneli v mondenem Monaku, od koder so se vrnili z enim sveže zaročenim članom benda več.

"Pesem 'Letim' je zame nekaj posebnega. Od singla 'Mama' naprej delam res le tisto, kar zares čutim, da sem jaz. Besedilo in melodijo sva napisala skupaj z Luko (Basijem) in absolutno drži, da pesem kot izvajalec najbolj začutiš, če jo napišeš sam oziroma s človekom, ki te najbolje pozna," pravi Nastja, ki je spot posnela v Monaku. "Kot 9-članska ekipa smo tja odpotovali za štiri dni in moram priznati, da so takšna snemanja s pravo družbo res super, čeprav sem se na pot podala z vročino in vnetim grlom. A izgleda, da mi je klima tam odgovarjala, saj sem na snemanju ozdravela. En dan smo snemali celo v dežju in sem si mislila: 'Pa joooj ... kaj jaz delam za to pesem!? Jutri bom zagotovo obležala.' Na srečo se to ni zgodilo in sem prišla domov popolnoma zdrava. Kar letela sem. (smeh)"

A to ni bilo edino presenečenje. "Projekta pa sem se posebej veselila še iz enega razloga. Nekaj dni pred odhodom mi je moj kitarist Matevž rekel, da bi rad na snemanju zaročil svojo punco. Matevž in njegova Katarina v spotu igrata glavni vlogi poročenega para in doma je govoril, da sicer poroka ni zanj, da pa se bo potrudil odigrati vlogo moža. Na koncu je bil trenutek zaroke na plaži tako lep, da smo vsi jokali, ona pa tako srečna, da je še pred njim padla na kolena, tako da ga zdaj malo zbadamo, da ga je prehitela in je bila na kolenih prej kot on. (smeh)"

In prav to je čar pesmi ‘Letim’ - noro zaljubljen par, ki ne pozna meja, zaroka v spotu pa je pristna in iskrena, ker tudi Matevž in Katarina v odnosu letita.

 

Komentarjev 4
  • www 10:49 12.februar 2024.

    drek je tole

  • dare326 18:06 06.februar 2024.

    Najbolj grda stvar je tattoo na ženski.

  • Jako 21:26 30.januar 2024.

    Nič od nič.....