Magazin > VIP
31681 ogledov

Žena našega košarkaša pokazala svojo pravljično hišo

Boštjan Romih je z ekipo oddaje Ambienti, ki je na sporedu na RTVS, obiskal vplivnico in podjetnico Adrijano Dimec

Adrijana, ki ima s košarkašem Žigo Dimcem dva otroka - Auroro in Maksa, je z družinico že kar nekaj let razpeta med tujino in Slovenijo. Zakonca sta kupila stanovanje v Polzeli in ker to še ni dokončano, sta se odločila za najem nepremičnine v bližini stanovanja. Začasno sta najela hišo, za katero slavni košarkaš pravi, da je videti “kot da gre k babici od Rdeče kapice".

Hiša meri kar 178 kvadratnih metrov in je zgrajena večinoma iz ekoloških materialov. Ponaša se z glinenimi ometi, ki imajo vrisane spirale z mističnim pomenom. Hišo so opremili po načelu feng shui, Adrijana pa se je vanjo zaljubila na prvi pogled, saj je začutila, da jo zgradil nekdo, ki je vanjo ponesel veliko pozitivne energije. 

Njihov dom si oglejte na spodnji povezavi:

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
 • Pierre 14:11 22.april 2024.

  Če je ta spalnica na sliki rustikalna sem jaz papež!!!!

 • Avatar Zoran
  StarMačk 14:00 22.april 2024.

  "Žena našega košarkaša pokazala svojo pravljično hišo"... Kako svojo hišo, če pa v nadaljevanju pišete, da sta Dimčeva hišo začasno najelo do dokončanja stanovanja, ki sta ga kupila!? Moje je nekaj kar je moja last, ne pa tisto kar imam ...prikaži več v najemu, do tega imam le pravico uporabe v okvirih, ki jih določa najemna pogodba, nič več in nič manj!!!

 • bi_ba 13:19 22.april 2024.

  Ne vidim nič pravljičnega.