Magazin > VIP
303 ogledov

Žiga Šinkovec in Barbara Majič postala starša

Barbara Majič Žiga Šinkovec Osebni arhiv
Tekmovalec druge sezone Gostilna išče šefa Žiga Šinkovec in nekdanja novinarka POP TV Barbara Majič sta postala starša.

Kot je za Žurnal24 povedala Barbara, sta se v ponedeljek zjutraj raveselila deklice, ki sta ji nadela ime Elin.

Družinici čestitamo!

Barbara in Žiga sta se spoznala kmalu po koncu omenjenega šova. Kot nam je takrat povedala Barbara, je bila ona tista, ki je naredila prvi korak: "Žiga mi ni bil takoj všeč. Najprej sem namreč gledala le oddaje, kjer je bil prikazan čisto drugače, kot je v resnici. Delala sem na televiziji, zato vem, kako to deluje. V oddajo so vključili le kontroverzne dele. Na Voyu, kjer ni režije, pa sem opazila, da je drugačen. Začel me je zanimati in vedno bolj mi je postajal všeč. Ko je prišel ven, sem mu po Facebooku poslala sporočilo, če bi šel z mano na kozarec vina, ker se mi zdi zelo zabaven. Privolil je.“

Da znani parček pričakuje naraščaj, se je razvedelo konec lanskega leta. Žiga nam je zaupal, da ste že konec poletja sprejela odločitev, da bosta začela delati na novem družinskem članu. Želja se jima je hitro izpolnila in to kar na potovanju po ZDA.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.