Magazin > VIP
59 ogledov

Žiranti so ...

Milan Gačanović (Foto: TV3) Žurnal24 main
Znana je žirija, ki bo na TV3 iskala slovenski top model.

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Znano je, kdo bo sestavljal žirijo oddaje Slovenski top model. Sodnice in sodniki bodo Irena Lušičić, Milan Gačanović - Gacho, Petra Windschnurer in Zoran Garevski.

Njihova naloga ne bo le ocenjevanje kandidatk, ampak tudi razvoj deklet in njihovo pripravljanje na javno nastopanje.

Kdo so žiranti?
Irena Lušičić je urednica mode in lepote revije Story.
"Obdana z vedno aktualnimi modnimi kreacijami teče skozi življenje in se ustavlja samo na najimenitnejših družabnih dogodkih. Irena bo izmed vseh sodnikov z dekleti preživela največ časa, okusila vse njihove talente, (ne)uspehe in zmage. Kot modna svetovalka je sodelovala z domala vsemi slovenskimi estradniki, sama pa pravi, da ni priložnosti, za katero ne bi obstajal točno določen kos oblačila."
(TV3)

 Milan Gačanović - Gacho, modni guru. "Po dveh televizijskih resničnostnih šovih se ustvarjalni ekipi Slovenskega top modela pridružuje markantni modni oblikovalec, kostumograf, masker, poznavalec lepot ženskega telesa in ljubitelj estetike Milan Gačanović - Gacho. Milan se s fotografijo ljubiteljsko ukvarja že več kot 30 let. Njegova ustvarjalna žilica je bila opažena na številnih modnih revijah in razstavah. Milan Gačanović je svoj navdih iskal in razvijal v Milanu, Londonu in Münchnu, trenutno kot vodilni oblikovalec sodeluje z mednarodno priznano slovensko blagovno znamko. Njegova strast so čevlji in modno oblikovanje. Gacho svetuje izbiro dizajnerskih čevljev, a ti morajo nuditi udobje, združevati eleganco, stil in izpovedovati osebnost tistega, ki jih nosi." (TV3)

Petra Windschnurer | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Petra Windschnurer, modna in lepotna urednica revije Elle. "Diplomirana inženirka oblikovanja tekstilij in oblačil Petra Windschnurer je že kot otrok izkazovala žilico za estetiko lepega, avantgardnega in drznega. Ostro oko za modo in vse, kar je povezano z najljubšim ženskim opravilom – nakupovanjem, jo je vodilo od novinarskega pisanja do mesta modne in lepotne urednice najbolj cenjene mednarodne modne revije. Petra Windschnurer je odlična poznavalka sveta mode ter obiskovalka modnih tednov v Milanu in Parizu. Oddaji se pridružuje kot izkušeno žensko oko, s seboj pa prinaša tudi ramo, na katero se bodo dekleta lahko naslonila v težkih trenutkih." (TV3)

Zoran Garevski, modni oblikovalec. "Mož, ki ljubi črno. Umetniški vodja, oblikovalec in kostumograf. Zoran Garevski svojega življenja ne razstavlja na svetovnem spletu, svojo energijo raje deli osebno ali po mobilnem telefonu. Posebej za resničnostni šov Slovenski top model bo dekletom razkril skrivnosti uživanja visoke mode, ocenjeval njihovo delo in se, kot sam pravi, pri tem odlično zabaval. Zoran Garevski od leta 1998 svoje oblikovalske dosežke predstavlja na televizijskih oddajah, festivalih, družabnih dogodkih, njegove kreacije so dobile svoje mesto v glasbenih in oglasnih spotih, zadnji dve leti pa kot glavni oblikovalec sodeluje z mednarodno priznano slovensko blagovno znamko." (TV3)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.