Magazin > VIP
5043 ogledov

Zmagovalec Bara: Njegovo dekle se je zelo trudilo zanj

bar Anže Petkovšek
Zmagovalec Bara, Sandi Jug, pravi, da svojega dekleta nikoli ne bi zamenjal.

Preteklo soboto je potekala finalna oddaja šova Bar, v katerem je zmagal simpatični Sandi Jug. Mladenič je za nagrado dobil 50 tisoč evrov, zdelo pa se je, da je bil bolj kot zmage vesel dekletovega objema.

Njegove mame zaradi bolezni ni bilo v studiu, njegovo dekle Alja pa je s svojo simpatičnostjo osvojilo gledalce. Povedala je namreč, da je Sandi najboljši fant na svetu, da je zelo pozoren in da si je zelo oddahnila, ko se je šov končal, tako kot tudi njeni domači, ki so jo morali 18 tednov prenašati. Alja namreč pravi, da je bila zaradi Sandijeve odsotnosti tečna. 

bar | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed


Sandi je za Žurnal24 po finalu spregovoril tudi o svoji zvezi. Zaupal nam je, da se z Aljo poznata že dalj časa, par pa sta postala šele lani. “Vsa čast Alji. V šov me je prišla obiskat vsaj 25-krat, čeprav živi 120 kilometrov stran od Ljubljane. Zelo jo cenim. Zlata punca je in ne zamenjam jo za nobeno drugo.”

bar Magazin Finale Bara: To se je dogajalo, ko so kamere ugasnile
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.