Magazin > VIP
27 ogledov

Zmanjšala si je prsi

Žurnal24 main
Victoria Beckham naj bi si odstranila silikonske vsadke. Med turnejo znova združenih Spice Girls naj bi ji namreč prsi preveč silile na plano.
Victorio Beckham je zaskrbelo, da bi ji obilno oprsje med plesno koreografijo na odru pogledalo izza ozke obleke Roberta Cavallija. Zato se je odločila, da si da odstraniti vsadke in se s tem izogne morebitni zadregi. Pojavila so se namigovanja, da si je prsi zmanjšala le zato, da bi si lahko nadela želene obleke, pravi nek vir. 33-letnica je pred dvema letoma sprva zanikala, da si je dala povečati oprsje, pozneje pa so dokumenti s sodišča dokazali, da je res šla pod nož.

Prejšnji teden pa se je morala Posh znova braniti. Ker so ji očitali, da na turneji edina ne poje solo, je povedala naslednje: "Nisem Mariah Carey, vendar znam peti. Že od samega začetka je bilo jasno, da ne bom nikoli najboljša pevka ali plesalka ali igralka. Nikoli nisem imela talenta. Če sem čisto odkrita, nikoli nisem bila posebno dobra v ničemer."

Pevke pa nadaljujejo turnejo. Po nastopu v Las Vegasu jih čaka London.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.