Magazin > VIP
31727 ogledov

Znana Slovenka buri moško domišljijo, a njeno srce pripada temu pevcu

tara zupančič Instagram
Ne glejte le njene lepote, prisluhnite tudi sporočilu.

"Življenje se ne meri v času, ampak v trenutkih. Nekateri so veliki, večina jih je majhnih. Uživaj tudi v najmanjših trenutkih," so besede, s katerimi je Tara Zupančič podložila črno-bel posnetek s plaže, sama pa je dopisala: "Večnost je sestavljena in sedanjih trenutkov. Ker, ko grejo, jih ni več, so pa za zmeraj." 

Lepotica se v zadnjem času ukvarja z bolj globokimi temami. Marca so se njeni sledilci spraševali, zakaj se je umaknila. Razložila je, da ima psihične težave. “Jaz sicer vse stvari v življenju sprejemam s pozitivnim pristopom, ampak bom kar iskrena in priznala, da sem v enem takem obdobju, v katerem imam občutek, da kar razpadam psihično, malo tudi fizično in se borim sama s sabo. Borim se z nekimi vzorci, ki so se mi dogajali v otroštvu in so v zadnjih letih privreli na površje tako močno, da so se spojili s situacijami, ki se dogajajo v tem trenutku,” je povedala.

Njeni oboževalci si lahko oddahnejo. Tara je junija razkrila, da se počuti bolje“Vsi imamo težave in čisto vsi se moramo lotiti reševanja le-teh. Pridejo trenutki, ko je tega veliko. Na Instagramu imamo pogosto vtis, da je vse perfektno. Zdi se mi pomembno, da se spregovori tudi o teh temah, saj se vsi soočamo s tem. Odzivov ljudi, ki so bili v podobni situaciji, je bilo ogromno,” pravi Tara, ki je v zvezi s pevcem Matevžem Šaleharjem. 

Komentarjev 3
  • Kojak 21:58 13.julij 2024.

    Že dvakrat sem prebral kaj je povedala pa še zdaj ne vem kaj je povedala.

  • Pierre 11:53 13.julij 2024.

    Denar za plačevanje tega članka bi koristneje porabila za psihoterapevta!!!!