Magazin > VIP
15808 ogledov

Znana Slovenka delila anekdoto o Robertu Erjavcu

robert erjavec POP TV
Robert Erjavec nas je zapustil v začetku septembra.

10. septembra nas je za vedno zapustil vremenar POP TV Robert Erjavec. Javnost je bila šokirana, še bolj pa so bili žalostni tisti, ki so Roberta osebno poznali. Prav vsi vam bodo povedali, kako prijazen in zabaven je bil. Njegove srčnosti tudi Nina Osenar ne bo nikoli pozabila.

Spoznala sta se med snemanjem šova Sanjska ženska, ki ga je vodil Erjavec. Osenar je za Joonglo povedala, da je bilo snemanje tega šova najbolj zabaven projekt v njenem življenju, saj se je z ekipo zelo ujela. O Robertu pa je povedala: "Pred kratkim je umrl in mi je tako hudo. To je pa res en tak sončen človek. Toliko kot sem se pa jaz z njim presmejala na setu Sanjske ženske ... Enkrat je bilo tako, da sva se tako smejala ... Sedela sva drug nasproti drugega in sva morala izbrati fante, ki jih bom obdržala. Tako sva se smejala, da se je še kamerman začel smejati. Kar bi morala posneti v desetih minutah, sva snemala dve uri, ker so nama solze tekle. Meni so morali vmes popraviti make-up, njega so morali obrisati, ker se je znojil. Tako sonce, tako srčen človek. Se mi zdi, da takšni srčni ljudje hitro zapustijo ta svet. Včasih ni pošteno. Žal mi je, da včasih zbeži priložnost. Zato moramo ljudem, ki jim imamo radi in so nam pri srcu, nameniti svoj čas."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.