Magazin > VIP
6369 ogledov

Znana Slovenka izgubila več tisoč evrov vreden prstan: “Kar jokala sem!”

Anja Jenko instagram
Izguba prstana jo je močno prizadela.

Anja Jenko, ki je pred kratkim med dopustovanjem na luksuzni jahti na Hrvaškem pokazala svojo brezhibno postavo, je sedaj na Instagramu sledilcem razkrila, da se je domov vrnila brez svojega prstana, vrednega več tisoč evrov. Ta luksuzni kos nakita znamke Cartier je hčerka nekdanjega politika in podjetnika Janka Jenka izgubila, ko je iz predalčka, kamor je shranila ves svoj nakit, skozi luknjo padel v podvozje ladje. 

Izguba prstana, ki je imel zanjo poseben pomen, jo je prizadela. “Kar jokala sem. Oči je razstavil vso sobo, a je prstan skozi predal padel v predel ladje, kjer se shranjuje voda in ta del je na ladjo tako močno pritrjen, da ga ni bilo mogoče odpreti,” pove Anja, ki je prstan nosila na kazalcu.

Lepotica je namreč počitnice preživela v Dalmaciji, kamor je odpotovala z družino in s svojim sinčkom Liamom, ki je star že sedem let. “Kako hitro gredo leta. Sinček zdaj že veselo plava, se potaplja in skače v vodo,” ponosno doda Anja, ki ima sina z Mariem Pejčićem, ki je leta 2017 oropal tri bančne poslovalnice. Aprila je minilo eno leto, odkar sta se razšla.

Samska Anja za Žurnal24 še pove, da ji v samskem stanu sicer nič ne manjka, kljub temu pa včasih pogreša toplino in ljubezen, ki prideta s partnerjem. 32-letnica pravi, da je sedaj pripravljena, da se poroči, želi pa si stabilnega in uspešnega moškega, ki je prepričan sam vase in ji bo dodal vrednost na vseh področjih njenega življenja. “Pomembno mi je, da se imam z njim lepo, ne da sem ves čas zaskrbljena,” zaključi Anja.

 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Avatar Zoran
    StarMačk 10:32 25.julij 2024.

    Ko je prstan še imela je bil vreden "300 eur", potem ko je odšel "v nepovrat" pa mu je cena narastla na 3000, ha, ha, ha...

  • vojko19 09:41 25.julij 2024.

    Kot je prišel, tako je odšel.

  • PaPajapopi 08:14 25.julij 2024.

    Kaj pa hodi na ladje, ki imajo tako velike luknje ! Še dobro , da se ni potopila ! Ladja mislim.

Sorodne novice