Magazin > VIP
6677 ogledov

Znana Slovenka je tako obremenjena s svojim telesom

Anja Jenko instagram
To ji dela preglavice …

Anja Jenko, hči nekdanjega politika in podjetnika Janka Jenka, skrbno pazi, da ohranja vitko postavo. Čeprav je pred kratkim priznala, da se ne giba veliko in da njeno vitko postavo lahko pripiše genetiki, si svoje telo vseeno vsako jutro temeljito pogleda v ogledalu, da vidi, če je prišlo do kakšnih neželenih sprememb, ki bi skazile njeno lepo telo.

V zadnjem času ji preglavice povzroča napihnjenost. “Ali veste za tisti občutek zjutraj, ko imate dan prej obilno večerjo in se zbudite zaskrbljeni, da boste zelo napihnjeni? Zato se temeljito pogledate v ogledalu. Ali sem to samo jaz,” je sledilce vprašala na Instagramu.

Anja Jenko | Avtor: instagram instagram

Jutra sicer Anja ponavadi začne z meditacijo, nadaljuje pa s kozarcem vode, jabolčnega kisa in sokom, ki si ga pripravi v sokovniku. Zraven s sinom Liamom poslušata klasično glasbo, nato se oprha z ledeno mrzlo vodo, si pripravi zdrav zajtrk in popije kavo. Kadar ji ni do velikega obroka, si pripravi smuti, ponavadi z banano, arašidi in čokoladnim kokosovim mlekom. 

Pred kratkim se je na dopustovanju na luksuzni jahti na Hrvaškem lepotici zgodila še ena neprijetnost. Tam je izgubila svoj več tisoč evrov vreden prstan znamke Cartier, ko je iz predalčka, kamor je shranila ves svoj nakit, skozi luknjo padel v podvozje ladje. Anjo je to tako prizadelo, da je jokala. Več si preberite TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 11
  • jebse 10:50 06.september 2024.

    Jutra sicer Anja ponavadi začne z meditacijo in gumjastim dildotom (imitacija penisa od travolte).

  • jakec1575 08:58 06.september 2024.

    Anja! prdni pa ne bos vec napihnjena. afna. gnal bi jo na goli otok za en dan. al pa na slovensko kmetijo garat 24 ur.

  • wax 08:47 06.september 2024.

    Par črtic na dan, odžene kile stran. Pa sploh se ne rabš kj posebi trudt.