Magazin > VIP
34780 ogledov

Znana Slovenka moža za rojstni dan presenetila s porschejem!

Tjaša Kokalj Jerala instagram
To pa je darilo!

Vplivnica in modna poznavalka Tjaša Kokalj Jerala je s svojim srčnim izbrancem Klemnom v zvezi že od svojega 16. leta. Vmes sta imela leto in pol pavze, a ju je ljubezen ponovno združila. Leta 2015 sta razmerje okronala s poroko v Volčjem potoku. Podrobnosti z mediji takrat nista želela deliti. “Sicer okoli poroke ne delava nekega pompa in ne bova veliko objavljala, ker je bilo veliko pompa okoli zaroke in se nisva dobro počutila, ker nikoli nisva zasebnega življenja delila z javnostjo," je za Žurnal24 povedala takrat.

Klemen je pred dnevi praznoval svoj 40. rojstni dan in Tjaša ga je presenetila z najemom luksuznega avtomobila znamke Porsche, s katerim sta se odpeljala v butični hotel Bohinj Sunrose 7. Hotel namreč za pare nudi možnost romantičnega oddiha, o katerem so na spletni strani zapisali: “Bohinj s svojo naravno kuliso, ki jo tvorijo Julijske Alpe, Triglavski narodni park in  Bohinjsko jezero, v vseh letnih časih nudi izjemne kotičke za ustvarjanje spominov. Za vas smo pripravili nabor možnosti za romantični vikend v objemu najdražjih. V našem hotelu, ki je namenjen izključno starejšim od 18. let, boste v sproščenem ambientu brez televizije ali hotelskega telefona v sobah obsojeni na izkazovanje pozornosti in čas z vašim najdražjim. Turistične znamenitosti Bohinja in iztočnice za izjemna doživetja pa kar kličejo po avanturi, ki jih zaključite z obiskom wellnessa."

Svoj romantični oddih sta zaključila na posestvu Ščurek v Goriških brdih, kjer nudijo pokušanje njihovih vrhunskih vin ob prelepem razgledu na brda.

Paru sta se leta 2017 pridružili dvojčici, ki sta se rodili mnogo prezgodaj, in sicer v 25. tednu. Mlada mamica je posledično po porodu morala  kar dva meseca in pol ostati v bolnišnici. Čeprav je bilo to obdobje izredno naporno in polno strahu, je Tjaša lani v podkastu povedala, da v njem vidi tudi pozitivne plati.  Deležna je bila namreč podpore in nasvetov strokovnjakov, ki jih ostale mamice, ki niso imele težav oziroma niso rodile prezgodaj, niso imele in so bile po odhodu domov prepuščene samim sebi. "Po vsaki travmatični stvari najdeš žarke upanja in se lahko morda celo šališ. Naša izkušnja je bila dobra, ker je bil dober konec ... Dva meseca in pol sem bila v bolnišnici. Vsak dan imaš opravka z zdravniki in diagnozami, a tudi s sestrami in fizioterapevti, ki te učijo, kako delati z otrokom, kar je privilegij. Dva meseca in pol sem samo srkala znanje in poslušala."

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 12:40 25.avgust 2024.

    Takšno Tjašo imel bi tudi jazt..