Magazin > VIP
4413 ogledov

Znana Slovenka onemogla ležala sredi letala, stevardesa pa …

Anja Širovnik instagram
Potovanje se je zaključilo klavrno.

Anja Širovnik, ki se je v prvi sezoni Sanjskega moškega borila za srce Gregorja Čeglaja, je pred kratkim s prijateljico Evo obiskala New York, ki ju je tako navdušil, da sta ponoči spali le šest do sedem ur in ves dan posvetili raziskovanju mesta, ki nikoli ne spi. V povprečju sta naredili 20 tisoč korakov na dan, kar je na koncu potovanja Anjo najbrž tako izčrpalo, da je zbolela.

“Začelo se je na dan leta. Zvečer sva imeli let, po zajtrku pa sem že čutila, da mi gre na bruhanje in da se mi vrti. Oblila me je vročica in recepcijo v hotelu sva prosili, naj nama pokliče taksi. No, niso nama poklicali rumenega taksija, ampak veliko boljšega. Voznik v taksiju je bil prepotenten in antipatičen, ves čas se je prepiral glede cene. Na koncu sva mu plačali 100 evrov za vožnjo do letališča,” je povedala.

Nato pa je prišel vzlet ... “Ko letalo vzleti, morajo biti vsi potniki pripeti. A meni je bilo tako slabo in šlo mi je na bruhanje, da vam ne morem opisati. Za pomoč sem prosila stevardeso, ki ji ni bilo preveč mar za moje počutje, rekla mi je, da moram sedeti,” je dodala.

K sreči sta k Anji prišli ostali dve stevardesi, ki sta ji pomagali. “V enem trenutku sem omedlela, ležala sem na sredi letala, vame je gledalo polno oči. Bruhala sem na letu iz New Yorka v Madrid ter iz Madrida na Tenerife. Vse, kar sem dala vase, je šlo ven iz mojega telesa,” je še povedala.

To pa še ni vse. Anja je ostala brez kovčka: “Kovčke so prepozno prestavili iz letala na letalo in so ostali v Madridu. K sreči ga dobim kmalu.”

Lepotica je na koncu povedala, da se po celodnevnem krepčilnem spancu že počuti boljše. “Kolikor je bilo to sanjsko potovanje, je bil konec katastrofa,” je dejala.

Še pred potovanjem pa si je Anja omislila spremembo, ki je navdušila mnoge. Več o tem TUKAJ.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • potepuhko 08:01 30.september 2024.

    Ja ti boga reva kje vse si mogla iti. A novinarji pa rabte fax za ste sposonbni en takle zmazek objavt?

  • dr3k 07:31 30.september 2024.

    Najbolje, da o tej avanturi napiše knjigo