Magazin > VIP
13743 ogledov

Znana Slovenka po dveh letih priznala, v kakšnem toksičnem razmerju je bila

Anja Jenko instagram
Sedaj se je odločila, da bo spregovorila o tem.

Lanskega aprila je odjeknila vest, da sta se po več letih razmerja razšla vplivnica Anja Jenko, hči nekdanjega politika in podjetnika Janka Jenka, in Mario Pejčić. V razmerju se jima je rodil sin Liam, ki ima danes že sedem let. Prelomnica v njuni zvezi je bil zagotovo Mariev rop treh bančnih poslovalnic, zaradi katerega je bil pogojno obsojen na zaporno kazen, ki se ji je izognil z opravljanjem dela v družbeno korist. Zaljubljenca sta se v tistem turbulentnem obdobju za nekaj časa razšla, a sta kaj kmalu zopet našla skupni jezik, saj sta se leta 2021 zaročila v razkošnem dvorcu v Italiji.

A pravljica ni trajala dolgo. Dobro obveščeni viri so nam lansko leto povedali, da v njuni zvezi že nekaj časa ni bilo vse rožnato. Da si Anja več ne želi nekoga, zaradi katerega bi jo ves čas skrbelo, nam je namignila pred kratkim. “Pomembno je, da se imam z njim lepo, ne da sem ves čas zaskrbljena,” nam je zaupala v odgovoru na vprašanje, kakšnega moškega si želi v prihodnosti. 

Sedaj se je lepotica odločila, da bo spregovorila o razhodu. Na Instagramu ji je namreč več sledilcev zastavilo vprašanje, kdaj bo poroka. Zapisala je, da je zaroko razdrla, kar je sprožilo samo še več radovednih vprašanj v smislu, kaj se je zgodilo. 

“To je bil problematičen odnos v mnogih pogledih. Ker sem ljubeča in lojalna ženska, sem vztrajala do konca, še posebej zaradi sina. Zdaj me na preteklega partnerja ne veže več nič, razen otroka in sem hvaležna za izkušnjo, ki me je oblikovala. Sem zelo srečna s svojim sinom in se veselim zdravih odnosov v prihodnosti,” je zapisala. 

Sledilcem je kljub skopemu odgovoru obljubila, da bo o tem zagotovo govorila v prihodnosti. “Ta tema vas najbolj zanima, jaz pa nisem pričakovala, da se bodo vprašanja obrnila v to smer. Ampak res o tem nisem nič govorila, sem se takrat samo malo umaknila. Tako, da nekako nisem bila zdaj na to pripravljena. Hvala vam za vse lepe besede, jaz pa bom malo strnila misli, razmislila, kaj in kako bom to delila z vami, in bomo odprli enkrat debato samo na to temo,” je dodala 32-letnica.

 

 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 11
  • libris5555 08:51 01.september 2024.

    Eh, kaka vplivnica? Prvič čujem zanjo, za njene predhodnike, pa nisem več tako mlad....

  • Vespucci 14:21 29.avgust 2024.

    Nauk je, če hočeš tole drago kokoš onegavljat in financirat, moraš postat lopov in kriminalec!

  • Pierre 14:10 29.avgust 2024.

    Plastik fantastik kokoš!!!