Magazin > VIP
3530 ogledov

Znana Slovenka pokazala nohte, očitajo ji, da so estetsko nesprejemljivi

Ana Hrovat instagram
Bila je ogorčena.

Slovenska vplivnica Ana Horvat, ki jo širša javnost pozna po njenih kuharskih mojstrovinah in različnih trikih čiščenja, je nedavno delila komentar enega izmed podjetij, ki jo je pustil vse prej kot ravnodušno. Bila je tako ogorčena, da je temi na Instagramu, kjer ustvarja pod imenom sladka_banana, posvetila samostojno objavo. Podjetje je namreč komentiralo njene nohte.

“Pred tedni sem prejela komentar s strani enega podjetja, da fotografija mojih rok/nohtov ni estetsko sprejemljiva za Instagram,” je začela svojo pripoved. “Predvidevam, da je to zato, ker moji nohti niso ‘gelish’, ‘lakish’, ‘umetnish’. Iskreno povem, da sem ostala šokirana, pa ne zato, ker sem dobila takšen komentar, ampak zato, ker smo prišli do tega, da komentiramo tudi tuje nohte! Halo? Kaj je naslednje? Bomo dekletom, ki nimajo umetnih trepalnic govorili, da njihove naravne trepalnice niso lepe, ker niso goste? Zakaj so lepotni standardi iz leta v leto slabši? Da se razumemo, meni je vedno lepo videti, ko imajo ženske lepe nohte - še posebno zdaj, ko je sezona in je Instagram poln lepih manikir. Ampak nismo vse za to, nimamo enakih interesov in to ne pomeni, da je sprejemljivo nekomu napisati: “tvoji naravni nohti niso estetsko sprejemljivi”. Komu niso sprejemljivi? Tvoji instagram skupnosti? Kardashianovim? Estetskim kirurgom? Zato dragi Instagram, jaz danes s tabo delim fotografijo svojih nohtov. Morda niso estetsko sprejemljivi, vendar so moji in sem prav ponosna nanje, /…/,” je dodala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Horvat (@sladka_banana)

Pod objavo je Ana dobila preko 200 komentarjev podpore. Vsi so se namreč strinjali, da je v zadnjem času preveč poudarka na estetskih popravkih in nemogočih lepotnih standardih.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Pierre 13:05 29.april 2024.

    Boli me boli k... za njene nohte!! Pa naj si jih drgač nabrusi, kokoš.