Magazin > VIP
2980 ogledov

Znana Slovenka pravi, da so starejši moški boljši ljubimci

“To ne bi smel biti tabu, pa je še vedno,” je komentirala.

Pred dnevi je Ana Pusovnik, ki smo jo spoznali v šovu Sanjski moški, s sledilci na Instagramu odprla debato o seksu. Lepotica, ki se je marca v Mehiki zaročila s svojim 20 let starejšim partnerjem, poslovnežem Saškom Taksom, meni, da je redna spolnost v zvezi pomembna in da so starejši moški med rjuhami zaradi svojih izkušenj boljši.

Ana Pusovnik | Avtor: instagram instagram

Veliko sledilk ji je pisalo, da spolnost dojemajo kot obvezo in da imajo slabo vest, saj pogosto zavrnejo partnerja. “Jaz tega ne razumem. Vedno se najde čas. Saj to ni mučenje, ni obveza. To je nekaj lepega, ne da to doživljamo kot breme,” je iskreno povedala Pusovnikova, ki prizna, da se zaveda, da je to še vedno tabu tema in da je opazila, da se nekateri pari o tem pomembnem vidiku razmerja sploh ne pogovarjajo.

“Vsi potrebujemo seks. To je ključni element zdrave zveze. Predlagam, da se s partnerjem pogovorita o tem, kaj si vsak želi in kateri položaji vama odgovarjajo. Seks je neko lepilo v zvezi. Ne moremo pričakovati od partnerja, da nam bo ustregel in pomagal pri domačih opravilih, če pa ne slišimo njegovih potreb,” je dodala in namignila, da imata s partnerjem pestro spolno življenje, saj med rjuhe skočita vsak dan ali vsak drugi dan. 

Lani sta se s Saškom razveselila sina Taja in Ana, ki redno objavlja na platformi Onlyfans, je priznala, da je seks po porodu še boljši:  “Otrok ni ovira, zakaj bi bil. To naju je še bolj povezalo, zdaj je vse še boljše.”

:dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.