Magazin > VIP
3791 ogledov

Znana Slovenka priznala, da se nič ne giba, njena postava vas bo šokirala!

Mnogi se sprašujejo, ali je to sploh mogoče.

Anja Jenko, hči nekdanjega politika in podjetnika Janka Jenka, je letošnji oddih z družino preživela na luksuzni jahti, s katero so pluli po hrvaškem morju. Čeprav je bil del njenega dopusta prežet z žalostjo in jokom, saj je na jahti izgubila nekaj tisoč evrov vreden prstan Cartier znamke, je lepotica uživala. To potrjujejo tudi fotografije, ki jih je objavila na Instagramu, na katerih je pokazala svojo brezhibno postavo. Mnogi so zato mislili, da mama sedemletnega Liama za takšno postavo trdo gara v telovadnici in se redno odreka sladkim pregreham. Bili so v zmoti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Jenko (@anjajenko)

Se spomnete, ko sem šla pred nekaj meseci na Šmarno goro? Od takrat nisem športu posvetila niti minute. To moram spremeniti. Imam srečo, da imam super genetiko, poleg tega pa sem v otroštvu veliko trenirala ples. To si telo zapomni. Zdaj pa že 10 let nič,” je razkrila Anja in dodala: “Zdaj imam slabo vest, bom šla jutri na Golovec. Šmarna gora je zame prenaporna.”

Naslednji dan se je Jenkova zares povzpela na Golovec, pri tem pa je priznala, da to naredi samo na vsaka dva tedna. “Rada imam hojo, ampak običajno hodim samo do centra na brunch in kavo v lepi oblekici,” je zapisala. 

Opisala je tudi njeno jutranjo rutino, ki se začne z meditacijo, nadaljuje pa s pitjem vode, jabolčnega kisa in sokom, ki si ga pripravi v sokovniku. Zraven z Liamom poslušata klasično glasbo, nato se Anja oprha z ledeno mrzlo vodo, si pripravi zdrav zajtrk in popije kavo. 

Jenkova je sicer pred kratkim za Žurnal24 priznala, da ji v samskem stanu sicer nič ne manjka, kljub temu pa včasih pogreša toplino in ljubezen, ki prideta s partnerjem. 32-letnica je dodala, da je sedaj pripravljena, da se poroči, želi pa si stabilnega in uspešnega moškega, ki je prepričan sam vase in ji bo dodal vrednost na vseh področjih njenega življenja. 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar playrrr
    playrrr 09:16 09.avgust 2024.

    Ne razumem zakaj bi se moral človek gibat da je suh? najbrž kaj preveč kalorij ne zaužije v dnevu. O mišicah tu ni duha ne sluha.

  • 4krogci 07:56 09.avgust 2024.

    sej!! zato pa v postli zdrzi manj kot povprecn slovencl...pol se pa cudi ko njen lovi druge po centru...ona pa s prjatlcami v pregled kam je spet sel hahahhaah smeh hahahhaha