Magazin > VIP
4546 ogledov

Znana Slovenka priznala, da to ni najboljša tržna poteza ...

Eva Breznikar facebook
Ne boste verjeli, kdo ji dela družbo v trgovini.

Umetnica, glasbenica in oblikovalka Eva Breznikar pod umetniškim imenom EvilEve oblikuje unikatne usnjene izdelke, ki jih nosijo tudi svetovne rockerske zvezde, kot so Guns N' Roses, za katere je izdelala pasove za kitare. Evi, ki je med korono svoj butik prestavila iz Židovske na Trubarjevo ulico, pa v trgovinici družbo dela njen maček Gigi.

O svojem družinskem članu je Eva povedala: “Imam mačka pasme ragdoll in ta pasma ima zelo rada ljudi. Sicer ni čisto vsak dan v butiku, je pa vsak drugi dan. Obožuje ljudi in otroke, ti so še posebej navdušeni, saj se med njimi vzpostavi pristni stik. Ima tudi ogromno psov za prijatelje, ki se z njo prihajajo igrat.”

Eva Breznikar | Avtor: osebni arhiv osebni arhiv

Njen maček ima v butiku tudi sobo, kamor se lahko umakne pred ljudmi, a Eva pravi, da se ponavadi noče skriti, saj uživa v pozornosti. Umetnico smo vprašali tudi, kakšen učinek ima maček na promet v trgovini. “To sicer ni najboljša tržna poteza, ker je potem vsa pozornost na mačku, a dokler gre oboje in dokler je mačku tako všeč, sem zadovoljna. Moj namen mu je omogočiti nadvse aktivno in lepo življenje,” je odgovorila Breznikarjeva.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.