Magazin > VIP
4405 ogledov

Znana Slovenka razgalila svoje telo: Tako je videti po dveh porodih!

iris mulej Instagram
Kakšna postava!

“Danes sem se šla namensko posončit, ker smo že avgusta, jaz pa še vedno brez prave barve,” je ena najbolj znanih manekenk Iris Mulej zapisala na Instagramu. V neonsko oranžnih kopalkah je dan polepšala marsikateremu sledilcu, saj je popolnoma razgalila svoje vitko telo z buhtečimi prsmi. 

Iris Mulej | Avtor: Instagram Instagram

Iris, ki že nekaj let živi v črnogorski Budvi, je v preteklosti za Žurnal24 razkrila, da je lepa in ‘fit’ postava le stranski učinek dejstva, da redno skrbi za zdravo telo in dobro počutje. To se odraža tudi na njenih laseh, ki segajo čez zadnjico. 

Da je 43-letnica videti tako mladostno, je med drugim mogoče pripisati tudi kozmetiki, ki jo uporablja. “Pomembno mi je, da je bio, naravna, brez parfumov in drugih kemikalij. Pijem tudi dovolj vode, vitamine, tudi kolagen in hialuronsko kislino,” je povedala. 

Mulejeva je s partnerjem Admirjem Barčićem mama Isabelli in Arronu. Vroče poletne dneve preživljajo na plaži in njuna otroka sta bila pred kratkim popolnoma navdušena, saj sta tam našla morsko zvezdo. “To lepotičko smo danes božali na plaži. Otroka sta bila čisto navdušena. Pa seveda smo jo kmalu varno vrnili nazaj v morje,” je zapisala Iris pod prelepimi družinskimi fotografijami.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • katrinaa 08:35 12.avgust 2024.

    Grda.

  • Pierre 08:19 12.avgust 2024.

    Noge kot paličnjak.. res fantastično!

  • Taja 08:07 12.avgust 2024.

    Videti je plastično in anoreksično!