Magazin > VIP
2506 ogledov

Znana Slovenka razkrila, ali je bil Omar Naber kriv za njeno ločitev od pevca

saša lešnjek Youtube/David Milosavljević
To je povedala o nezvestobi.

Decembra 2022 je odjeknila vest, da se pevca Alex Volasko in Saša Lešnjek ločujeta. En mesec pozneje je Alex za naš medij odkrito spregovoril o svojem propadlem zakonu in zakaj je z bivšo ženo prekinil vse stike. Med drugim nam je zaupal, da se v prihodnosti vidi z bolj zrelo žensko. Več o tem TUKAJ.

Da je bila za zakon premlada, danes priznava tudi Saša, ki je v podkastu z Davidom Milosavljevićem razkrila, kako ona vidi razhod.

Ko je Alexa spoznala, ji je bilo rosnih 18 let, njemu pa 26, poročila pa se je le nekaj dni po svojem 21. rojstnem dnevu. Saša pravi, da se je vse odvijalo prehitro. "Ko gledam nazaj, mi je hudo zase, ker sem bila tako mlada," je dejala in dodala: "Scene, ki so se meni takrat dogajale ... Hudo mi je."

"Tako hitro se je zgodilo, da nisem znala priti ven iz tega. Na neki točki sem bila tako globoko notri v situaciji in nisem znala ven. Dalj časa sem potrebovala, da sem razumela, kaj se je dejansko dogajalo in kaj vse to pomeni. Da sem se zamislila, da to ni v redu, ampak takrat sva bila že poročena. Čudno je bilo. Zdaj, ko pomislim ... kot da ne bi bila jaz," še pravi Saša, ki si sedaj ne bi več dovolila vztrajati v taki zvezi.

Lepotica je sicer poudarila, da razlog za ločitev ni bila nezvestoba. "Nihče ni nikogar prevaral. To bi rada poudarila. Ogromno neresnic se je širilo. Jaz sem bila tista, ki je zapustila to zvezo. To se mi zdi pošteno poudariti, ker sem slišala že veliko različic, kaj se je zgodilo. Zapustila sem zvezo, ker sem spoznala, da nič ni bilo OK. Odnos, jaz ... V bistvu je šlo samo zato, da sem odrasla in spoznala neke stvari, ki sem jih sicer vedela že prej, a sem bila v nekem mehurčku, zaradi katerega se jih nisem zavedala in sem potrebovala čas, da sem zbrala pogum."

Saša je priznala, da jo je bilo strah ločitve, med drugim tudi zato, ker se je bala odziva javnosti. Zvezo je poskušala zapustiti večkrat, a ker sta z možem sodelovala tudi poslovno, je bilo v tistem trenutku zaradi projektov lažje vztrajati. Zanikala je tudi Volaskove besede, da je zakon propadel, ker se je želela zabavati, spregovorila pa je tudi o govoricah, da je za ločitev kriv Omar Naber. Te so odjeknile po objavi tega posnetka. Saša pravi, da se Omar ni vmešal v njen zakon, je pa res, da ji je v težkih časih stal ob strani. 

 

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:31 22.julij 2024.

    Ta poje o ljubezni,pa pojma nima kaj to je,deci pa nasedejo