Magazin > VIP
6713 ogledov

Znana Slovenka razkrila, da je bil njen oče proti njeni zvezi s to TV zvezdo

maja pinterič, grega jakhel kolarević Instagram
Srečna sta že štiri leta, ljubezen pa je okronalo rojstvo hčerke.

Voditeljica in igralka Maja Pinterič je avgusta lani večno zvestobo obljubila nekdanjemu košarkarju in resničnostnemu zvezdniku šova Bar Gregorju Kolareviću, s katerim ima hčerko, ki bo konec leta stara dve leti.

Maja je o začetkih njune ljubezni spregovorila v podkastu Pokrito Odkriti, kjer je med drugim tudi izjavila, da ji je v prejšnjih zvezah vedno nekaj manjkalo in da je Grega njena sorodna duša. "On mi diši, tudi po štirih letih mi je "wow", zaljubljena sem," je povedala in razkrila, da se je njuna ljubezen začela preko Instagrama in da ju je zbližal humor. 

Lepotica je povedala, da je njuno zvezo okolica slabo sprejela. Še vedno mora poslušati komentarje, da so se ljudje spraševali, kako je mogoče, da je pristala z njim. Maja pravi, da se je njenega moža držal slab sloves, ker je javno spregovoril o odvisnosti od kokaina. Ko sta se spoznala, je bil sicer že 4 leta "čist".

Proti tej zvezi je bil tudi njen oče, ki se mu je zdelo neodgovorno, da se je Grega naokoli vozil brez izpita.. "Vse narobe za mojega očeta, pri katerem je vse po pravilih. Jaz pa sem vedela, da je dobra duša in da bo te zadeve nadgradil. Meni je bilo pomembno, da je pošten, da ni nekdo, ki vara ..." je povedala in dodala, da je Grega družinski človek, nežen in spoštljiv. Pred očetom ga je branila, češ da ima dobro srce, a to nanj ni naredilo vtisa. "Rekel je: 'Pol pa dajta srci na krožnik in ju pojejta.'," se danes v smehu spominja lepotica, ki v zakonu bolj srečna ne bi mogla biti. 

 

 

Komentarjev 2
  • andrej084 08:00 28.julij 2024.

    Prosim, da obvezno obvestite bralce, ko bo ločitev v postopku...

  • gregor96 07:41 28.julij 2024.

    kakšna znana slovenka, kakšna TV zvezda??? pa kdo piše te naslove in članke???