Magazin > VIP
2703 ogledov

Znana Slovenka se je na Baliju zaročila, v resnici se je tam dogajalo to

Gaja Prestor youtube
“O tem še nikoli nisem govorila,” je povedala.

Marca smo poročali o tem, da se je s partnerjem Luko Dovšakom zaročila pevka Gaja Prestor. Luka jo je na oddihu na sanjskem Baliju presenetil med večerjo in Gaja je veselo novico sporočila na Instagramu z objavo treh črno-belih fotografij, pod katerimi so se usule čestitke.

V podkastu pri Urši Koser pa je sedaj Gaja povedala, kaj se je dogajalo v zakulisju popolnih fotografij, ki jih je objavljala na Instagramu. “Ljudje si sploh ne predstavljajo, kaj se človeku v resnici dogaja. Vidijo samo na videz popolne fotografije. Tri tedne sem preživela na Baliju in tri tedne sem stalno okrog hodila z vročino, ker sem mislila, kaj vse bom zamudila. V resnici pa nisem zamudila nič, ves čas sem se samo slabo počutila,” je povedala.

Gaja se je prvič spregovorila tudi o bitki z mentalnim zdravjem, ki jo je nase prvič opozorilo leta 2022. “Bila sem na Majorki. Vprašala sem Luko, ali čuti potres. On me je debelo gledal, mislil si je, kakšen potres. Takrat so se začele vrtoglavice in depresivni občutki,” je razkrila in dodala, da je pri 22 letih izgorela in začela obiskovati terapevtko, saj ni imela volje do ničesar. “Najtežje mi je bilo takrat, ko sem poleg teh težav morala hoditi na dogodke, nastopati in se delati, da sem v redu. Finančno neodvisna sem namreč od 17. leta, spraševala sem se, kdo mi bo plačal račune, če ne sama,” je povedala in omenila, da je hvaležna, da je bil ob njej partner Luka, ki jo je podpiral. 

“Leto 2023 je minilo v redu, malo sem pometla stvari pod preprogo, mislila, da več ne potrebujem terapevtke, a leta 2024 se je moje mentalno zdravje začelo odražati na fizičnem zdravju. Več kot polovico dni tega leta do sedaj sem preležala na kavču, bila sem ves čas bolna,” je nadaljevala Prestorjeva, ki je ugotovila, da je za mentalno zdravje pomembno tudi zdravje črevesja. “Šla sem k zdravnici v Zagreb, pregledali sva krvne izvide in pojasnila mi je, kaj delam narobe, kaj je za moje črevesje slabo. Zdaj sem nedvomno boljše.”

Zamenjala je tudi krog ljudi, s katerimi preživlja svoje proste trenutke. “Spoznala sem, da se v takih trenutkih res vidi, kdo je dober prijatelj,” je iskreno povedala pevka, ki je namignila, da jo je dejanje neke osebe res prizadelo, a več o tem za enkrat ni hotela spregovoriti.

Celoten pogovor lahko poslušate spodaj.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.