Magazin > VIP
602 ogledov

Znana Slovenka se je zbudila s hudo oteklino, zdravniki še nič ne vedo

Suzana Jakšič Osebni arhiv
Jo je ponoči napadel pajek?

Ena izmed televizijk, ki ima za seboj največ udeležb v resničnostnih šovih v Sloveniji, je tudi Suzana Jakšič. Simpatični Primorki pa se je tokrat pripetila zelo neljuba nezgoda, saj se je zbudila s hudo otečenim in bolečim očesom.

"Vnetja očes imam velikokrat, ko mi pade imunski sistem ali doživim kak večji stres. Zato imam doma tudi vsa zdravila, da sama rešim nastalo situacijo. Vendar je tokrat oteklina prehuda, nobeno zdravilo ni pomagalo. Zbudila sem se z zaprtim in napihnjenim očesom," pove Suzana, ki je za nasvet zaprosila tudi prijatelje na Facebooku: "Včasih je veliko število spletnih prijateljev tudi koristno, saj ima vsak svojo izkušnjo in svoj nasvet. Prav vesela sem bila vseh odgovorov na mojo objavo."

Suzana je seveda obiskala tudi urgenco, vendar zaradi praznika ni bilo nobenega specialista, zato se bo morala vrniti. Do takrat pa si bo pomagala z antibiotiki, ki so ji jih predpisali.

"Ob vseh izkušnjah, ki so mi jih opisali Facebook prijatelji, me je najbolj šokirala sestrična, ki meni, da me je ponoči pičil pajek! Od kod pa bi prišel ta pajek?! Kdo bo sedaj mirno spal?!," pravi prestrašena Suzana, ki bo opravila temeljit pregled stanovanja in ga prešpricala z razpršilom proti insektom, saj se zelo boji pajkov.

Suzana Jakšič | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Suzana je sicer velika ljubiteljica živali. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice