Magazin > VIP
2841 ogledov

Znana Slovenka se ni spomnila, v katerem bandu igra njen fant

Tara Zupančič Instagram
Tara Zupančič svojemu Hamu "reklamo" dela na zelo simpatičen način.

Voditeljica in podjetnica Tara Zupančič se v zadnjih letih posveča svojemu poslu, unikatnim zvočnim slikam in oblačilom, ki jih ustvarja pod znamko Varishana, v prostem času pa je navdušena motoristka in obiskovalka dobrih koncertov, zato nič čudnega, da je na Instagramu delila dva prav posebna predloga.

Svoje sledilce je vprašala, ali jim je pomembna tudi lokacija nastopa njihovega priljubljenega banda in podala dva zanimiva predloga. Legendarna skupina Mi2 bo v petek namreč nastopila na prav posebni lokaciji, na posestvu čarobne Galerije Repanšek, in to v akustični izvedbi. Tara pa je izpostavila tudi grajsko turnejo Hamo & Tribute2love, ki se bo junija potekala na gradu Bogenšperk in gradu brežice. Pravi, da banda sicer ne pozna in da zanje ni še nikoli slišala, vendar ji je všeč akustika grajskih prizorišč. 

Da banda Hamo & Tribute2love ne pozna, je seveda šala, saj je vsem dobro znana, da je že vrsto let v ljubezenski zvezi z našim glasbenikom Hamom, s katerim si ne delita le strasti drug do drugega, temveč tudi do glasbe in motorjev. 

Tara Zupančič | Avtor: Instagram Instagram

Tara je vezo z Matevžem Šaleharjem Hamom potrdila septembra 2019. "Zakaj moram izjaviti, da sva par, pa saj je jasno, a ni," je bila iskrena takrat. Na njen račun se sicer večkrat pošalijo, tudi javno, da "zbira glasbenike", pred Hamom ji je srce in posteljo grel tudi Tomi Meglič, sama pa priznava, da glasbenike občuduje že od otroštva in da si je kot otrok tudi sama želela postati ena izmed njih. 

 

"Muziko imam zelo rada, moj stric je imel band, od majhnega sem rasla s tem in to mi je nekako ostalo. Kot otrok sem si zelo želela igrati klavir, a si se moral najprej naučiti igrati flavto, meni pa to ni dišalo. Za vsak božič sem težila, da mi kupijo sintetizator, dobila pa sem bundo, tega se zelo spomnim. Grozno. Potem sem to nekako opustila. Se pa že vsa ta leta učim igrati kitaro, a vsakič znova to opustim in spet začnem, morda se bom enkrat do petdesetega naučila," je za Žurnal24 povedala leta 2019. Kaj pa kot dekle glasbenika, ga vedno spremlja v prvi vrsti? "Nikoli v prvi vrsti, prej v zadnji. Nikoli nisem bila tip človeka, ki bi se rinila v prve vrste, mi je super, da se pomešam med ljudmi." 

Komentarjev 1
  • Pierre 10:38 22.maj 2024.

    Ko ženska vstane, uredi si krilo in možgane (Menart) ali si ''popravi'' obraz...

Sorodne novice