Magazin > VIP
42577 ogledov

Znana Slovenka v kopalkah pokazala, kako je videti slaba 2 meseca po porodu

Nika Vlahovič instagram
Videti je fantastično.

19. maja je bil dan, ko sta se Mark Vlahovič, sin našega glasbenika Mikija Vlahoviča, in njegova žena Nika Vlahovič razveselila svoje prvorojenke Ille, katere ime je Mark razkril v svoji pesmi Nostalgija. Sedaj, slaba dva meseca po porodu, je Nika na Instagramu pokazala svojo poporodno postavo, ki ji jo zavidajo mnoge. 

“Poporodno telo, drugačno, kot je bilo prej. Malo mi je nerodno to objaviti, ampak veste kaj, sem zelo ponosna nanj, ker vem, koliko je neverjetno dejstvo, da sem v sebi nosila najin največji zakladek,” je zapisala lepotica, ki je razkrila, da se je z možem, s hčerko in s svojimi starši pred kratkim mudila na morju. 

Pod objavo se je zvrstilo mnogo pozitivnih in spodbujajočih komentarjev, med njimi izstopa komentar Nike Krmec, ki je zapisala: “Zaradi česa pa bi ti bilo lahko nerodno? Nika, videti si vrhunsko.”

Zakonca sta vse mejnike nosečnosti dokumentirala na svojih družbenih omrežjih, med drugim tudi to, kako sta bližnjim podelila novico o nosečnosti. Miki je bil takrat tako iz sebe, da sploh ni dojel, da bo dedek.

O tem, da bo dobil vnukinjo, je lanskega novembra glasbenik povedal:Brez mene ne bi bilo nič. Bilo je nepričakovano, vsekakor pa je bolj žlahtnejše kot, ko sem dobil prvega otroka, drugače. Ko sem dobil Marka, sem prav tulil, sedaj pa so me čustva povsem prevzela.”

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 9
  • jakec42 07:57 10.julij 2024.

    Zakaj objavljate te znane Slovenke,ki jih sploh ne poznamo in nas ne zanimajo-ali vam plačajo?

  • Ender3 15:07 09.julij 2024.

    Kva, a kožne strije ji je pa AI odstranila. S čim se znani hvalijo. O bog, kje si bil, ko si jim pamet poklanjal..

  • Soljatar 14:42 09.julij 2024.

    znana?...a če te 100 ljudi pozna si že znan Slovenec?