Magazin > VIP
6691 ogledov

Znana Slovenka: “Sodni sistem je prepočasen in tega poglavja ne morem zapreti”

Nina Klinar instagram
“S tem sem se naučila živeti,” je iskreno povedala.

Nina Klinar, bivša žena nekdanjega olimpijca Tima Kevina Ravnjaka, je pred kratkim spregovorila o temnih plateh javne izpostavljenosti in priznala, da so jo šokirali komentarji, ki so jih ljudje pisali po spletu, ko so izvedeli, da se od njega ločuje.

Na sodišču se še vedno odvija ločitvena vojna. Nina je razkrila, da potekajo štirje postopki in da uradno še ni ločena, si je pa spremenila priimek. “Na žalost je naš sodni sistem res prepočasen, zato tega poglavja še nisem čisto zaprla, sem se pa naučila s tem živeti. Vsekakor bi želela vsem, ki so se znašli v taki situaciji sporočiti, da vse mine, je pa od nas samih odvisno, kako bomo kreirali življenje, ki nas čaka. Ali se vdaš v usodo ali pa se vsak dan trudiš za boljši jutri,” pove Nina.

Sama pravi, da ji ločitve ni bilo treba predelovati, ker je bila to njena želja. Kljub temu da verjame, da jo v prihodnosti čakajo lepe stvari in tudi nov partner, se trenutno osredotoča na svojo Mio, da ji ne glede na situacijo omogoči lepo življenje. 

V kratkem Klinarjeva s hčerko potuje na kratek oddih, pri čemer si želi tudi raziskovati našo lepo Slovenijo, pozimi pa gresta na daljši dopust v tople kraje. Nina, ki je zaposlena v Orkestru slovenske vojske, poučuje tudi saksofon, po 16. uri pa pravi, da je ‘izključno mamica svoji Mii’. Hvaležna je, da je njena služba tudi njen hobi. “Moje življenje se trenutno vrti okoli glasbe in Mie,” doda simpatična Nina, ki na Instagramu redno objavlja utrinke iz svojega življenja, v katerih je njena ljubezen do hčerke tako močna, da je skoraj otipljiva.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • Plavi-mil 12:20 27.avgust 2024.

    Ja, te bo bolel, ko boš imel opravka s to leno neučinkovito sodno falango.

  • Plavi-mil 12:19 27.avgust 2024.

    Tukaj je govora o neučinkovitosti našega sodstva, ni logično, da trajajo obravnave tudi do 20 let in za nedelo hočejo višje plače, človeku pa uničijo življenje.

  • Pierre 10:57 27.avgust 2024.

    Ma res me boli k....