Magazin > VIP
7818 ogledov

Znani pevec trdi, da ga je pokojna sestra posilila

leslie carter, aaron carter Profimedia
Zdrahe v družini Carter se nadaljujejo.

Aaron Carter, ki je pred kratkim razkril, da zaradi duševnih bolezni potrebuje šest zdravil, je na Twitterju zapisal, da ga je njegova sestra Leslie, ko je bil še otrok, posilila.

aaron carter Magazin Tragična usoda: Najstniška zvezda potrebuje šest različnih zdravil

Leslie, ena od štirih sester Carter, je v starosti 26 let umrla leta 2012, in sicer zaradi prevelikega odmerka zdravil na recept.

"Moja sestra je imela bipolarno motnjo, ki jo je zdravila z litijem. Ni ji bilo všeč, kako se je po njem počutila. Ko ga ni jemala, je naredila stvari, ki jih ni nameravala narediti. V to res verjamem. Star sem bil 10 let. Moja sestra me je, ko sem bil star med 10 in 13 let in ko ni jemala zdravil, posilila,“ je Carter zapisal na Twitterju.

Nekdanja najstniška zvezda sicer tudi trdi, da so ga na začetku njegove kariere zlorabljali plesalci, ki so delali z njim, in tudi njegov brat Nick Carter, ki je pred nekaj dnevi zahteval prepoved približevanja, ker ima Aaron strelno orožje in je grozil njegovi noseči ženi. "Sedaj je Nick na vrsti, da pove resnico o tem, kaj je naredil eni od deklet v naši družini. Moja resnica je znana in upam, da bodo vse žrtve nasilja in posilstva našle mir in pravico,“ je še dejal Aaron.

Komentarjev 2
  • anton55 19:02 20.september 2019.

    Članek,ki ni vreden komentarja.

  • Snežinko 17:01 20.september 2019.

    Čakaj... spomni se, da ga je posilila, ne spomni pa se, ali je bil star 10, 11, 12 ali 13 let? Ja, itaq... sploh pri teh letih posilstvo fantov praktično ni mogoče (z zelo redkimi izjemami), ker 24 ur na ...prikaži več dan mislijo samo na seks.