Magazin > VIP
3263 ogledov

Znani Slovenec na noge dvignil splet: "Ženska pri 30 je pogreb, 40 ne obstaja"

Dino Hajderović YouTube
Še nekdo, ki je z intervjujem v podkastu šokiral Slovenijo.

Dino Hajderović, ki je zaslovel kot Aco iz filma Čefurji raus! in Peši iz filma Šuplje priče, je z izjavo v podkastu Davida Milosavljevića dvignil veliko prahu. Dino, ki je star 43 let, je intervju namreč začel s svojimi ljubezenskimi zgodbami, ki jih ni bilo malo, in anekdotami, kako je osvajal dekleta. 

Vsi pa so v zrak skočili, ko je odgovoril na vprašanje, kakšno punco si želi. Povedal je, da si vsi moški želijo najlepšo punco, postavno, prsato, nato pa nadaljeval, da to mine. "Ženske po 25 letu že začnejo propadati. Okoli 20 so najlepše, 30 je že pogreb, 40 ne obstaja," je začel.

"Punca se začne razvijati pri 13., 14. , 15., 16., to je top, tam do 25. se še držijo, odvisno, kakšen življenjski slog ima. Ampak tudi, če hodi na fitnes, pazi na prehrano, ne kadi, ne pije, leta naredijo svoje. Koža se začne povešati, strije so, gube so ... Če rodi, se to pospeši. S telovadbo lahko trebuh uredi, a to so po navadi tiste, ki res živijo za telovadbo in fitnes, teh je pa zelo malo. Take punce si tudi ne želiš imeti, ker to samo šteje kalorije in z njo ne moreš iti ven jest, ker neprestano komplicira," meni Dino, medtem pa pravi, da se moški razvijejo šele med 30. in 40., takrat pridejo tudi do denarja, mentalno dozorijo, zato po njegovem mnenju dvajsetletnice zanimajo starejši moški.

Dino meni, da ženske ne zanimaš ti, pač pa to, kdo si, kaj si dosegel in koliko imaš pod palcem. Razkril je, da nekega dekleta ni zanimal, ko je še vozil avtobus, po tem, ko je nastopil v filmu, pa ji je bil kar naenkrat zanimiv.

Nad Dinovim mnenjem se je že vsulo kup negativnih komentarjev, čeprav ni edini, ki je z gostovanjem v podkastu razburil splet. To je pred časom naredila tudi podjetnica Petra Parovel, ki je takrat povedala, da možu ustreže pri erotičnih željah, on pa ji pride nasproti v kakšnih drugih življenjskih situacijah. Nekdanji sanjski moški Gregor Čeglaj si je z ocenjevanjem videza znanih Slovenk celo zapravil kariero v Sloveniji in se nato preselil v ZDA. Pravo medijsko vojno, ki še kar traja, pa je s svojo izjavo v podkastu nedavno sprožil Challe Salle, ko se je spravil na raperja Zlatka. Ta mu je vrnil s skladbo, ki je že takoj postala zelo poslušana. 

Komentarjev 10
  • Nelaži 11:34 16.julij 2024.

    ni samo seks, ženske po navadi dozorijo nekje med 30 in 40tim letom, nekatere pa seveda ne dozorijo nikoli ;)

  • Avatar rajko55
    rajko55 11:02 16.julij 2024.

    Znani? Slovenec?

  • Ender3 10:55 16.julij 2024.

    Pa kaj, če ima takšno filozofijo. Brez te ne bi bil znan slovenec..Pustimo ga takšnega živeti..

Sorodne novice