Magazin > VIP
13278 ogledov

Znani Slovenec razkril težko zgodbo svojega dekleta

David Milosaljević instagram
Že dolgo časa se bori s to zahrbtno boleznijo.

Davida Milosaljevića, ustvarjalca vsebin, poznamo predvsem iz intervjujev na Youtubu, kjer gosti različne goste, ki včasih povedo tudi kaj kontroverznega. Pred kratkim je tako odmevala izjava Dina Hajderovića, ki je povedal, da po njegovem mnenju ženske začnejo "propadati že po 25. letu". Podobno močno je odmevalo udrihanje Patricie Pangeršič po močnejših ženskah in besede Omarja Naberja, ki obožuje, če ženska za njim pospravlja.

David se je po prejemu velikega števila sovražnih komentarjev odločil, da se pri izbiri gosta ne bo omejeval in bo v intervjujih načenjal tudi pereče družbene tematike. Tako je pred kratkim v podkast povabil Niko Kovač, ali se je na vabilo odzvala, bomo videli v prihodnje. 

Včasih pa tudi sam začne občutljivo debato. "Ali se lahko pogovorimo o eni kontroverzni tematiki, ki me zadnje čase zelo živcira. To so motnje hranjenja pri ženskah. Kaj točno me živcira? Sledeče. Zakaj ima zdaj nenadoma vsaka druga Instagram vplivnica neko potrebo po tem, da javno reče, da je ona tudi imela motnjo hranjenja. Ne, nisi imela. To, da si ti imela neko kratko obdobje prenajedanja, ni motnja hranjenja. To, da si imela kratko obdobje, v katerem si malo bolj trenirala in manj jedla, ni motnja hranjenja. Moje dekle Karin ima že nekaj let purgativno anoreksijo, zaradi katere je imela ogromno problemov z zdravjem. Na živce mi gre, da o tem govori zdaj že vsaka druga vplivnica, samo zato, da je ‘in’, v resnici pa si ne predstavljate, kako to poteka v praksi in kako neprijetno ter boleče je to,” je razkril o svoji izbranki Karin, ki se mu velikokrat pridruži pri snemanju zabavnih videoposnetkov. Zatrdil je še, da njegove besede niso namenjene gimnastičarki Nastji Podvratnik, ki ji želi čimprejšnje okrevanje. 

David Milosaljević | Avtor: instagram instagram

Po podatkih s spletne strani Healthline je purgativna anoreksija podvrsta anoreksije, pri kateri posameznik uporablja očiščevalne metode za nadzor telesne teže, kot so izzvano bruhanje, pretirana uporaba odvajal, diuretikov ali klistirjev, da prepreči povečanje telesne teže.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • atamama 12:26 31.avgust 2024.

    Teden dni brez hrane pa veliko dela je zdravilo za to bolezen.....

  • manja53 10:10 31.avgust 2024.

    kakšen grozildež je to..

  • Pierre 09:02 31.avgust 2024.

    Bolniki se zdravijo zdaj na internetu...brez uspeha!!!