Magazin > VIP
3675 ogledov

Znano Slovenko zbil s skale

sonja javnornik Mediaspeed
Krvavela na več koncih ...

Novinarka, publicistka in strokovnjakinja za odnose v šovu Poroka na prvi pogled, Sonja Javornik, poletja preživlja na morju, kar ji seveda mnogi zavidajo. A zgovorna in simpatična rdečelaska je v nedavni objavi na družbenih omrežjih razložila, da se njen prosti čas tudi tam začenja šele pozno popoldne, saj do takrat pridno dela. Kljub temu bi verjetno bil marsikdo takoj pripravljen svoje dneve zamenjati z njenimi. No, včerajšnjega si verjetno ne želi nihče ... Sonja je namreč utrpela nekaj odrgnin.

"Nova nesreča na Jadranski obali … sem mislila zvečer vsaj malo zaplavati, pa je bilo preveč alg. Pa k nevihti se je pripravljalo. Prijatelji so reševali trampolin in sem hotela pomagati, a se je končalo tako, da me je trampolin zbil na skale … auč!" je razložila. Sonja, ki je imela veliko srečo, saj bi se lahko situacija slabo končala.

Sonja pa se ne ukvarja le z novinarstvom. Med prej omenjenim šovom je spoznala partnersko terapevtko Špelo Gornik, s katero sta postali tesni prijateljici, moči pa sta združili tudi poslovno. Dami sedaj skupaj vodita delavnice o odnosih. Naslednja bo v začetku septembra. "Govorili bomo o travmah in njihovem vplivu na odnose. Kako lahko s pomočjo partnerskega odnosa pomagamo celiti travme prednikov in navezovalne rane? Kaj sploh loči navezovalne od medgeneracijskih in kolektivnih travm in še mnogo več. Težke teme na lahkoten način/ prek odprtega pogovora z nama in z vami," je Špela napovedala na Facebooku.

Komentarjev 4
  • manja53 09:49 08.avgust 2024.

    Kam jo je pa komar pičil? Če ne vidimo, zagotovo ne vemo!!

  • Pierre 08:57 08.avgust 2024.

    Še ena kokoš!!!!!

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:00 08.avgust 2024.

    UF uf uf govoril sem