Magazin > VIP
1164 ogledov

Znano, zakaj je umrla Eastwoodova 33 let mlajša partnerka

Christina Sandera, Clint Eastwood Profimedia
Skupaj sta bila deset let.

Christina Sandera je umrla 18. julija. Dočakala je 61 let. Kaj je bilo usodno za dolgoletno partnerko igralca Clinta Eatwooda, je razkrila obdukcija. Sandera je umrla zaradi infarkta. V mrliškem listu sta kot vzrok smrti navedeni še srčna aritmija in aterosklerotična bolezen koronarnih arterij.

"Christina je bila prisrčna, skrbna ženska in zelo jo bom pogrešal," je po njeni smrti dejal 94-letni igralec, ki je svetlolasko spoznal v svojem hotelu Mission Ranch, kjer je delala kot hostesa. Par sta bila deset let. Svojega razmerja nista obešala na veliki zvon. Sandera se je med 10-letnim razmerjem s hollywoodsko ikono udeležila le peščice dogodkov, vključno s podelitvijo oskarjev leta 2015, ko je bil Eastwoodov film Ameriški ostrostrelec nominiran za šest oskarjev.

Par se je zadnjič skupaj po rdeči preprogi sprehodil novembra 2019. 

Clint je bil poročen dvakrat. Od leta 1953 do 1984 z manekenko Maggie Johnson, od leta 1996 do 2014 pa s televizijsko voditeljico Dino Ruiz. Sandero je spoznal kmalu po ločitvi od Ruiz. Zvezdnik je bil sicer znan kot velik lomilec src. S šestimi ženskami je spočel osem otrok. 

 

Komentarjev 1
  • Ender3 12:43 24.julij 2024.

    A bela tromboza pa ni bila omenjena..Ženske navadno infarktom ne podležejo tako pogosto kot moški..Itak pa so takšni učinki cepljenja zelo pogosti..