Magazin > VIP
17970 ogledov

Zvezda Ljubezen po domače kritična: Kaj jo moti pri ljubezni zakoncev Smolak?

Erika Mubi in Damijan Smolak Nace Zavrl
Na članek o Eriki in Damijanu Smolaku se je odzvala tudi Esmeralda Rupnik.

esmeralda rupnik | Avtor: Facebook Facebook
Esmeraldo Rupnik je Slovenija spoznala pred leti v šovu Ljubezen na seniku, v katerem se je potegovala za srce kmeta Florijana. Šov je zapustila kot zmagovalka, a zveza ni trajala dolgo.

Več sreče je pri iskanju družice imel Damijan Smolak, ki mu je srce ukradla Erika Mubi. Par je danes poročen, vodi skupen posel in ima hčerko.

Na Facebooku se je o Smolakovih pojavil članek, ki ga je Esmeralda pokomentirala s stavkom: "Brez besed in komentarja.“

Zakaj je tako kritična? Za Žurnal24 je povedala, da so vsem med snemanjem nataknili nagobčnik in da niso smeli govoriti o dejstvu, da se Erika in Damijan nista spoznala pred kamerami, ampak že prej. To je Erika tudi priznala. "Damijana sem videla v časopisu, kjer je bil oglas za šov. Bil mi všeč. In ker rada poskusim nove stvari, sem ga našla na Facebooku in tam sva se začela pogovarjati. Moje ime na Facebooku je bilo tedaj Inštruktorica Erika in najprej me je vprašal, ali delam v avtošoli, on pa mi je napisal, da je bil v vojski inštruktor za tovornjake. Pismo sem takrat sicer že imela napisano, si ga pa nisem upala poslati. Ko mi je to napisal, pa sem zbrala pogum in oddala pismo zanj. In tako je šla najina zgodba svojo pot,“ je povedala za revijo Lea.

"Gori voda“

Sicer pa ima Esmeralda trenutno druge težave. Že nekaj časa, vse od smrti matere, neuspešno išče urejenega sostanovalca ali sostanovalko. "Gori voda,“ pravi upokojenka, ki oddaja sobo s souporabo kopalnice in kuhinje. Blok se nahaja na lepi lokaciji, za več informacij ji pišite na družbenih omrežjih. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.