Magazin > VIP
2526 ogledov

Zvezda Netflixa dočakala le 41 let, obiskovalci plaže bili priča tragediji

Julián Ortega Instagram
Oživljali so ga, a žal neuspešno.

Oboževalci španske Netflixove serije “Élite” so v šoku! Priljubljeni igralec Julián Ortega je namreč nepričakovano umrl v starosti 41 let. Kot  poroča več španskih medijev, se je v nedeljo, 25. avgusta, v španski Marbelli zgodila strašna tragedija.

Ortega je v baru na plaži Zahora v Barbateju doživel srčni napad in umrl. Obiskovalci plaže so poklicali reševalce, ki so ga pol ure oživljali, a žal neuspešno. 

Julian si je v Španiji ime ustvaril s številnimi znanimi vlogami. Poleg Élite med njegove največje uspešnice spadata tudi film Nunc Et in Hora in serija Caronte.

Za njim ne žaluje le njegova mati Gloria Muñoz, ki je tudi sama igralka ... Sindikat španskih igralcev je potrdil Ortegovo smrt in v uradni izjavi je zapisal: "Igralčevi družini in prijateljem pošiljamo iskreno sožalje." Na družabnih omrežjih se od njega poslavljajo oboževalci, prijatelji in znane osebnosti. Njegov igralski kolega Fernando Tejero (57) je napisal: "Življenje je včasih lahko tako kruto. Moje srce je zlomljeno, dragi prijatelj. Bil si odličen igralec in še boljši človek.” Šokirana je tudi španska televizijska voditeljica Sílvia Marsó: "To je preprosto grozno. Ne morem verjeti." 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.